slide-50-cat

Presentació del 50 aniversari

A l’any 1966 neix l’Escola de Turisme de Sant Pol amb la missió de formar els directius d’un sector per descobrir i que es converteix en l’esperança de tot un país: el Turisme i l’Hoteleria.

Fem 50 anys, i per preparar la celebració hem organitzat diferents accions que es portaràn a terme durant el curs 2016-17.

Tu formes part de la nostra història, Celebra-ho amb nosaltres!

27 d’Abril de 2016

Dinar ambientat a l’any d’inauguració de l’escola amb un menú de l’any 1966 amb preus de l’època

Inauguració de la exposició / recorregut visual dels 50 anys de l’escola i esdeveniments sectorials de l’època, que estarà de forma permanent al Saló Piscina del centre. Exposició de cotxes i motos clàssics de l’època.

Fes clic aquí per veure les fotografies de la jornada.

 

10 de Juny de 2016

Llançament del llibre: “50 success stories: fifty years shaping leaders in hospitality”

El llibre recull la trajectòria professional de 50 casos d’èxit dels alumnes que han passat per l’escola durant aquests 50 anys

Fes clic aquí i descarrega’t el llibre

 

13-14-15 de Juny de 2016

VII trobada dels directors de les universitats hoteleres membres de “Hotel Schools of Distinction”

Celebració de la reunió semestral dels membres de l’associació “Hotel Schools of Distinction”, que reuneix algunes de les millors universitats hoteleres del món. L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar va ser un dels membres fundadors.

 

7 de Novembre de 2016

Dinar d’homenatge als Antics Alumnes i Professors

Acte homenatge, dedicat als antics alumnes i professors que han format part de l’escola durant aquests 50 anys.

El menú de degustació que s’oferirà ha estat dissenyat pels xefs Joan Roca (3 estrelles MIchelin i millor cuiner del món 2013 i 2015), Albert Adrià (millor pastisser del món 2015 i líder d’elBarri amb 3 estrelles Michelin), Xavier Pellicer (1 estrella Michelin), Ramon freixa (2 estrelles Michelin) i Miquel Aldana (1 estrella Michelin). Els tres últims xefs són antics alumnes de l’Hotel-Escola de Sant Pol.

Pots veure les fotografies aquí.

 

14 de Novembre de 2016

Fase final del concurs “European Young Chef Award”

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar acull la final del concurs culinari “European Young Chef Award”, acte oficial dins del programa “Catalonia European Region of Gastronomy”. El jurat del concurs serà presidit pel xef Joan Roca.

Taula rodona dedicada als productes de proximitat i la influència dels grans cuiners en la formació dels joves professionals. La taula serà liderada per en Joan Roca (3 estrelles MIchelin i millor cuiner del món 2013 i 2015) i la Carme Ruscalleda  (7 estrelles Michelin).

Consulta la informació i fotografies del concurs aquí.

 

12 de Desembre de 2016

Acte i Dinar Institucional

Celebració del cinquanta aniversari del centre amb convidats de les instucions i l’empresariat del sector.

El menú de degustació que s’oferirà ha estat dissenyat pels xefs Joan Roca (3 estrelles MIchelin i millor cuiner del món 2013 i 2015), Albert Adrià (millor pastisser del món 2015 i líder d’elBarri amb 3 estrelles Michelin), Xavier Pellicer (1 estrella Michelin), Ramon freixa (2 estrelles Michelin) i Miquel Aldana (1 estrella Michelin). Els tres últims xefs són anics alumnes de l’Hotel-Escola de Sant Pol.

Fes clic aquí per més informació i fotografies

50 success stories és el llibre commemoratiu del 50 aniversari de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, on hem seleccionat cinquanta casos d’èxit com una mostra representativa i diversificada de l’alumnat. Existeix la versió impresa, a més de la versió online, molt aviat podràs descarregar el PDF del llibre.

50 success stories

A continuació trobaràs a testimonials d’exalumnes que hem contactat perquè ens expliquin la seva situació professional actual en les diferents àrees de treball: Direcció Hotelera, Cuina i Gastronomia, Restauració i Esdeveniments i Turisme i Empreses.

Si vols deixar-nos el teu testimonial, siusplau omple el formulari de contacte.

Miquel Aldana

Xef i Propietari Tres Macarrons (Masnou)

2001, Tec. en Gastronomia i Restauració


No només compten les virtuts: la metodologia, la disciplina, el ràpid aprenentatge, etc. També és necessari destinar temps a fer les coses bé, que és el que et premia amb experiència i coneixements

Miquel Antoja

Director de Cuina Restaurant Sant Pau (3 estrelles Michelin), Sant Pol de Mar

2007, Tèc. en Gastronomia i Restauració
2008, Postgrau en Pastisseria per a Restaurants


Cada detall adquirit compta. Després de més de 10 anys del meu pas per l’escola, a dia d’avui, com a responsable de cuina, segueixo duent a terme moltes coses adquirides a l’escola.

Ramon Angrill

Hotel SB Icaria Barcelona Manager, SB Hotels Spain

1995, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Haver a estudiat a l’Escola de Sant Pol és una bona carta de presentació

Guillermo Anívaro

Estandarització Internacional i Secretari de ISO TC 228

1994, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Aquesta feina no és només una forma de vida per guanyar diners. És alguna cosa més, és la vocació pel sevei als clients

Enrique Aranda

Director Hilton Diagonal Mar (Barcelona)

2005, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Les presses no són bones companyes de viatge. no ens permeten gaudir del present, ni aprendre d’ell

Anna Arnalot

Directora d'Expansió a Chekin Hoteles

1994, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Heu escollit un dels sectors més dinàmics i amb més creixement dins de l’economia espanyola i mundial. Estic segura que tindreu un bon futur laboral

Iñigo Arruti

Director Hilton Madrid

1999, Master en Direcció Hotelera


Seguiu il·lusionats per treballar en aquest sector tan fascinant i aprofiteu al màxim el recorregut de l’Escola. Podreu general enllaços que us serviran de molt en el vostre futur professional

Jordi Bagó

Conseller Delegat Grup SERHS

1986, Grau en Turisme


Has de tenir un cert ADN que et permeti gaudir de la teva feina, i això no sempre és així. Així doncs, si realment t’agrada el turisme o l’hostaleria, t’hi has de dedicar

Marc Balañá

Director dels Hotels H10 Ocean Suites i Ocean Dreams

2009, Grau en Gestió Hotelera i Turística


S’ha de tenir clar que no treballem en una fàbrica, sinó amb els sentiments de les persones: les seves vacances, els seus moments de lleure, un simple menjar… i aquest lleure, al client, li costa esforç i suor d’aconseguir

Miguel Barceló

General Manager Nakar Hotel

2002, Grau en Gestió Hotelera i Turística


 

Sant Pol t’ajuda a conèixer el negoci de la Hostaleria desde sota i a aprendre en primera persona les funcions de cada lloc de treball d’un Hotel. Al sortir de Sant Pol tots tenim un alt nivell de coneixement a posicions intermitjanes i agafes la base necessària per emprendre aquest camí fins la Direcció.

Joaquín Batanero

VP Organization & Compensation in Meliá Hotels International

1991, Grau en Gestió Hotelera i Turística


És un món apassionant, on cada dia és una aventura diferent i on sempre aprens alguna cosa nova

Armando Benítez

Xef de Puntarena - Bosques Restaurant (Ciutat de Mèxic)

2009, Tèc. en Gastronomia y Restauració
2012, Postgrau en Pastisseria de Restaurants


Sens dubte estudiar a Sant Pol és la millor opció ja que des del primer dia de classes et trobes amb un món real

Eva Bermúdez

Directora de Comptes a SERHS Tourism

2005, Grau en Gestió Hotelera i Turística


És el moment de fer errades i aprendre i fer-ho millor amb el temps, ja que cada dia el mercat és més complicat. Heu de gaudir perquè la vida d’estudiant us portarà grans records i moments

Jose Enrique Bertini

Gerent Hotel Wyndham São Paulo Berrini (Brasil)

1997, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Aprofiteu al màxim els coneixements dels professors i les oportunitats de concursos que hi ha als anys d’estudi

Sven Bosch

Propietari NaparBCN

1992, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Aquesta professió és seriosa, arriscada, i sacrificada, però és la més bonica del món. No et regalen res, però el treball dur i constant sempre et retorna alegries i premis

Manuel José Caicedo

Xef Executiu Ritz-Carlton DIFC

2004, Màster en Arts Culinàries


El típic dia d’un xef sol ser de 14 hores. Passem més temps a la feina que a casa, de manera que l’equip és també la nostra família

Jorge Carrasco

Director de Food&Beverage Hotel Wyndham Beacon Hill

2006, Tèc. en Gastronomia i Restauració
2007, Màster en Food&Beverage


Al principi, com a alumne, et vols menjar el món. A mesura que passa el temps t’adones que et falta molt per conèixer i, per això`, en finalitzar els estudis, siguin els que siguin, el millor és epsecialitzar-te i ser el millor; amb això i el networking, tindràs el que vulguis

José Ramón Castillo

Propietari Què bo!

2003, Màster en Arts Culinàries


És un ofici que necessita molt caràcter i disciplina, però els resultats són preciosos

Mario Castrellón

Xef i Propietari Maito / Café Unido / mansa / Tacos la Neta / Botánica

2004, Tèc. en Gastronomia i Restauració


És una carrera de dedicació, imaginació, creativitat i superació personal

Alexander Demin

Director Hotel Alba Seleqtta (Lloret de Mar, Girona)

2010, Master in Hospitality Management
2011, Màster en Food&Beverage


Per treballar en aquest sector cal que t’agradi l’hostaleria. És un treball molt dur i si no l’estimes, mai no tindràs èxit.

Carles Fabregas

Xef Executiu a Evenia Hotels

1994, Tèc. en Gastronomia i Restauració


Esteu en el lloc correcte per aconseguir èxit

Julie-Charlotte Franck

Digital Field Marketing Manager, Barcelona, Mallorca and Northern Spain. Starwood Hotels & Resorts International

2010, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Encara que la nostra feina és més aviat per amor a l’art, la gent que treballa en el sector hoteler és gent molt especial, gent fantàstica i que tenen cura uns dels altres. Desconec un altre sector on es creïn unes amistats tan fortes com en el sector de l’hoteleria

Ramón Freixa

Director Freixa Gastronomía. 2 estrelles Michelin

1993, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Estudiar a Sant Pol m’ha servit per saber gestionar diferents activitats dins d’una empresa, des de la part administrativa fins a la més creativa

Renato Andrés Fuentealba

Director General Hotel la frontera, Temuco (Chile)

2006, Master in Hospitality Management


Considereu sempre la lletra: “P”, de Pàciencia, Prudència, Perseverança, i, finalment, la més important: de Passió. I que mai, mai us conformeu amb un no per resposta. No deixeu de somiar, que els somnis sí que es compleixen

Pepe Fuxà

Director de l'Hotel Royal Passeig de Gràcia (Barcelona)

2006, Postgrau en Direcció de Food & Beverage


Sempre que trobes algun professional que ha estudiat a Sant Pol et fa molta il·lusió i és segell i distinció de qualitat professional.

Alex Garés

Xef i Director de Food&Beverage Ritz Carlton Hotels and Resorts (Thailand)

1998, Tèc. en Gastronomia i Restauració


Gaudiu i sigueu apassionats. Voler i treballar dur és l’únic camí, no hi ha dreceres

Arturo Godó

Xef Executiu BAM! Tapas & Sake Bar (Indonesia)

2006, Màster en Food&Beverage


Aprofiteu tot el coneixement i totes les eines que brinda l’escola per ser més professionals i estigueu preparats per ser competitius en el món laboral

Fernando Gómez

Director Inversiones Santorini

1988, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Treballar a gust és sinònim de gaudir de la teva professió

Agurtzane Goyarzu

Coordinadora de l'Escola d'Administració Hotelera, Universidad Internacional de Ecuador

2004, Master in Hospitality Management


Si vas amb ganes de formar-te, aprendràs molt més enllà dels programes acadèmics

Marc Grañó

Brand Ambassador Manager, Grupo Kalise Menorquina

2001, Tèc. en Gastronomia i Restauració


Desde la distància, i desde la perspectiva que t’ofereix la experiència, només tinc paraules d’agraïment, tant per la paciència, com per totes les coses viscudes a Sant Pol

Albert Grau

Consultor i Director de Magma Hospitality Consulting

1993, Grau en Gestió Hotelera i Turística


És una indústria apassionant, en contínua evolució, capaç d’adaptar-se als canvis i a les tendències dels consumidors com poques ho fan

Bruno Hallé

Consultor i Director de Magma Hospitality Consulting

1993, Grau en Gestió Hotelera i Turística


El networking, al llarg de la meva carrera professional, m’ha ajudat a trobar i a estrènyer llaços amb antics alumnes als països en els quals he desenvolupat consultoria

Isabel Hernández

Rooms Division Manager, Real Hotels & Resorts, Intercontinental Red Santo Domingo

2011, Master in Hospitality Management


El millor consell és no donar-se per vençut, escoltar els consells però sense perdre la il·lusió. Si es vol, es pot. Confia en qui creguis que traurà el millor de tu. Sempre cal seguir aprenent i ser conscient d’això

Cristina Ímaz

Directora de l'Hotel Barceló Monasterio de Boltaña. Barceló Hoteles

2003, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Haver estudiat a Sant Pol m’ha ajudat a saber treballar, conèixer l’hostaleria des d’un prisma real. M’ha ajudat a ser un tot terreny

Tristán López

Xef i Director de Projectes d'elBarri d'Albert Adrià

2010, Màster en Arts Culinàries


La cuina es pot aprendre, però el talent i l’actitud, no

Daniel Luna

Director de Food&Beverage, Grupo Real Turisme, Hotel Camino Real

2004, Grau en Gestió Hotelera i Turística


La multiculturalitat que vius a Sant Pol t’ajuda molt a conviure amb persones de tot el món i a entendre una mica més els costums de cada país

Carles Madrenas

Consell Directiu de RIU Hotels & Resorts

1993, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Hem de ser capaços de saber adaptar-nos constantment al canvi i aprendre de totes les disciplines, però el més important és tenir la capacitat d’integrar-se en un món globalitzat on cada vegada més els equips de treball són multiracials i multiculturals. L’hostaleria requereix també esperit de sacrifici i dedicació

Alejandro Marcos

Director Sommelier Grupo Trocadero

2007, Màster en Food&Beverage


T’has de tatuar amb foc, com si fossis un mantra, tres paraules: humilitat, simplicitat i consistència

Franz Martínez

Director de l'Hotel Ecoresort Mas Salagros & AIRE Ancient Baths

2008, Grau en Gestió Hotelera i Turística


És una professió que t’ha d’encantar perquè és molt sacrificada

Manuel Domingo Martínez

Director d'Operacions de TUI Hotels & Resorts, TUI AG

2010, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Cal aprofitar la gran experiència dels professors de l’escola ja que serà molt valuosa per al futur professional. Cal ser llest i aprofitar la fortalesa de l’escola per tenir més facilitats a la vida laboral

Sergio Mellado

Director Corporatiu de Food&Beverage Catalonia Hotels

1993, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Cal començar des de baix, coneixent molt bé allò que aspirem a dirigir, és a dir, servir moltes taules, muntar molts bufets, servir molts banquets i fer alguna que altra habitació

José Navarro

Conseller Delegat de Optimal Hotels & Residences

1999, Grau en Gestió Hotelera i Turística


El més important és saber elq ue millor ens encaixa a cadascú segons les notres aptituds i, després, es podrà gaudir molt més.

Henry Neumann

Director de Best Western Condado Palm (Puerto Rico)

2004, Master in Hospitality Management


L’Escola crea un entorn ideal per a la formació i preparació d’una carrera professional

Eduard Ollé

Director del Parador de Xàbia, Paradores de Turismo

1973, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Sempre he mantingut relació amb l’escola, i, per descomptat, a través d’ella sempre han arribat contactes interessants per a la meva carrera

Juan Manuel Ortega

Xef Pastisseria Escribà

2001, Màster en Arts Culinàries


Trobar a algú que hagi estudiat a Sant Pol és compartir una filosofia, és compartir una mateixa passió i valors i això, en la relació amb els altres, és un element fonamental

Albert Ortiz

Xef i Propietari del Restaurant AXOL

2002, Tèc. en Gastronomia i Restauració


En aquest ofici, com en molts d’altres, s’han de teniri somnis i objectius per complir, treballant dia a dia en el que cadascú considera que és la seva passió i la seva manera de viure

Xavier Pellicer

Xef i Propietari de Cuina Céleri

1993, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Aprofiteu el temps a l’escola per formar-vos en teoria i pràctica i així aprontareu un ofici molt exigent

Bernat Plana

Departament I+D el Celler de Can Roca

2008, Tèc. en Gastronomia i Restauració


Mai deixeu d’aprendre dia a dia i obriu la ment per adquirir la major informació i aprenentatge possible

Gerard Plans

Director i Propietari de Leading Cuisine

1998, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Quan parlem de la qualitat dels restaurants l’associem a aquells que tenen estrelels Michelin, però està molt segmentat per regió, per exemple n’hi ha més de 1000 a França però cap a Argentina, Sud Àfrica, Tailandia o Austràlia encara que tinguin cuines excepcionals

Oscar Plans

Director de Moivaro Lodges & Tented Camps (Tanzania)

1998, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Tinc molts bons records de la meva època a Sant Pol. Professors plens de paciència i passió, el plaer d’estudiar amb unes vistes increïbles, portant un petit hotel mentre estudies. Tot és molt ideal per a l’estudi i fer amics de per vida

Pedro Quetglas

Cluster Revenue Manager Mallorca and Ibiza, Meliá Hotels International

2004, Grau en Gestió Hotelera i Turística


De Sant Pol surts format de manera excel·lent, com un gran professional, i amb una gran xarxa d’amics de tot el món

Stephanie Quijano

Directora d'Operacions a F.C. Barcelona SERHS Food

2004, Tèc. en Gastronomia i Restauració


Aprofiteu l’oportunitat d’aprendre de grans professionals. Els anys que estudieu els heu de viure intensament per treure el màxim benefici d’aquesta experiència

Carmen Salmán

Directora d'Operacions d'Iberostar Hotels & Resorts

2011, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Els responsables d’aprofitar les oportunitats que rebem som nosaltres mateixos

Ramón Saltó

Director Culinari The Leela Ambience Gurgaon Hotel & Residences

1996, Tèc. en Gastronomia i Restauració


Seguiu els vostres somnis, sigueu treballadors i honestos. Viatgeu, conegueu diferents cultures i diferents cuines. Mai heu de deixar d’aprendre

Ellen Sattler

Directora de vendes The Westin Bellevue Dresden

2004, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Sempre és bo mirar endavant. Si un creu en el que fa pot aconseguir resultats molt bons, però sempre cal tenir present el costat humà de la professió

Lorena Sauma

Regional VP HPN Global Costa Rica. Propietària Delixioso Costa Rica

2001, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Cada detall té un propòsit. Sant Pol et prepara molt bé per al futur. Aquest sector és bonic, amb increïbles recompenses, però també és molt exigent. L’escola ens prepara per afrontar totes les situacions que es puguin presentar en el futur

Josep Maria Serra

Director de l'Hotel Hesperia Tower & Convention Center (Barcelona)

1991, Grau en Gestió Hotelera i Turística


El sector en el que treballem és capdavanter i ningú et regala res. la sort no arriba sola, cal sortir a trobar-la; una vegada l’has trobat, creixem a poc a poc, sobre una base sòlida, sense presses

Josep Solé

Director Food&Beverage Hotel Marqués de Riscal, Luxury Collection Hotel

2003, Tèc. en Gastronomia i Restauració


El millor record són els tres anys passats a l’escola, envoltat d’un entorn immillorable

Jordi Ten

Conseller Delegat i Gerent de Publintur i Vice-secretari del Grup SERHS

1995, Grau en Gestió Hotelera i Turística


Aprofiteu les possibilitats i oportunitats que la vida us ofereix, mai doneu la pilota per perduda i cerqueu la satisfacció en la feina que feu

Luis Vannini

Director del Grupo Cubitá Panamá

2004, Grau en Gestió Hotelera i Turística


La vida laboral és dura i competitiva. hem de preparar-nos per a ella

Josep Vilella

Soci del Restaurant La Venta i Crític ``5 a Taula`` (La Vanguardia)

1974, Grau en Turisme


Apreneu, estudieu gaudint i gaudiu treballant

Andrés Viteri

Xef Executiu Hotel Dann Carlton Quito

2005, Tèc. en Gastronomia i Restauració
2006, Màster en Pastisseria per a Restaurants


Amb la forta base que s’obté a l’escola, el creixement professional és bastant ràpid i continu

1963, Inauguració de l’Hotel Gran Sol.
1966, Neix l’Escola de Sant Pol
1969, Reconeixement oficial del centre
1974, Inici de la Formació Continuada
1976, Estrenem amfiteatre de cuina
1978, Un centenar d’estudiants
1980, Jornades Gastronòmiques del Maresme
1982, Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya
1984, 1r Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya
1987, 1r Concurs de Cuina Jove de Catalunya
1991, Xefs estel·lars celebren el 25è aniversari de l’Escola
1992, Elaboració del catering VIP dels Jocs Olímpics de Barcelona
1998, Adscripció a la Universitat de Girona
2002, 1r Postgrau de Food&Beverage a Europa
2006, Placa d’Honor del Turisme de Catalunya
2006, Placa d’Or al Mèrit Turístic d’Espanya
2013, 1r programa en anglès: Master in Hospitality Management
2014, Membres fundadors de Hotel School of Distinction

Tour Visual

Evolució del Logotip

Llibre de Firmes

Deixa’ns un missatge amb la teva felicitació i celebra el 50 aniversari amb nosaltres. Gràcies!

50 Aniversario del Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar

 
 
 
 
 
Los campos marcados con * son obligatorios.
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.
Jose Navarro Jose Navarro wrote on 30 desembre, 2016 at 6:05 pm:
Gracias por la excelente organización y profesionalidad de todo el equipo y profesores que han hecho posible 50 años de éxitos siempre a la vanguardia. Y un placer haber sido parte de su historia, y del libro "50 success stories: fifty years shaping leaders in hospitality”. Gracias y saludos Jose Navarro
Jose Navarro Jose Navarro wrote on 30 desembre, 2016 at 6:05 pm:
Gracias por la excelente organización y profesionalidad de todo el equipo y profesores que han hecho posible 50 años de éxitos siempre a la vanguardia. Y un placer haber sido parte de su historia, y del libro "50 success stories: fifty years shaping leaders in hospitality”. Gracias y saludos
Ramon Nebra Ramon Nebra wrote on 8 novembre, 2016 at 12:13 am:
Hoy se ha celebrado el almuerzo 50 años de la escuela con ex alumnos y profesores ha sido un reencuentro muy bonito. Quiero dar las gracias a esta escuela por enseñarme este oficio tan bonito. Muchas gracias
Jorge Luis Diaz Tayabas Jorge Luis Diaz Tayabas wrote on 22 juliol, 2016 at 2:21 am:
Gracias por permitir el comienzo de este camino olistico. Gracias a cada persona de EUHT Gran Sol por la semilla que han sembrado en cada uno de nosotros
Montserrat Fernández Montserrat Fernández wrote on 21 juliol, 2016 at 4:51 pm:
MUchas felicidades por ésos 50años y gracias a todos los profesores y compañeros que hicieron mi paso por la escuela inolvidable!!!!
Toni costa Toni costa wrote on 21 juliol, 2016 at 4:34 pm:
Gracias por la oportunidad de hacer uno de mis sueños real, hoy me dedico a lo que me gusta gracias al aprendizaje de la escuela de Santiago Pol. Espero que no sea la última. Enhorabuena
Estafania Soler Estafania Soler wrote on 21 juliol, 2016 at 3:09 pm:
Felicidadessss!!! Orgullosa de formar parte de la historia de sant Pol años de crecimiento tanto laboral como personal. Una experiencia única. Gracias a todo el profesorado ☺️
Luis Vannini Falcón Luis Vannini Falcón wrote on 21 juliol, 2016 at 2:44 pm:
Felicidades a todos! Entre a Sant Pol en el 2001 y después de 15 años en la industria puedo afirmar, que es una opción excelente para estudiar esta carrera. Si tuviese la oportunidad de regresar lo haría sin dudarlo, salimos muy buenos profesionales de allí. Saludos desde Panamá!
Sonsoles Gonzalez cobo Sonsoles Gonzalez cobo wrote on 27 juny, 2016 at 5:53 pm:
Muchísimas Felicidades,estudie en Sant Pol hace ya unos 24 años ,fueron tres años maravillosos,tengo muy buenos recuerdos tanto de la escuela como de mis compañeros,pues había muy buen ambiente,felicito también a todos esos alumnos que han llegado tan lejos.Un abrazo espero poder volver por allí algún día.
Anna Gutiérrez Garcia Anna Gutiérrez Garcia wrote on 27 juny, 2016 at 4:06 pm:
Felicidades y dar las gracias a cada uno de los profesores con los que comparti algunos años Dalmiro., Julián, Jordi, Agustin .y muchos más Anna
jose enrique bertini mas jose enrique bertini mas wrote on 27 juny, 2016 at 3:36 pm:
estudié em Saint Pol del 1994 hasta 1997. Fuerón 3 años de mucho aprendizaje y seguro que unos de los mejores momentos de mi vida. Hoy trabajo como director de la cuarta cadena hostelera de Brasil. Agradezco mucho el soporte que tuve por estar tan lejos de mi casa (soy brasileño) y las amistades que tengo hasta hoy. Saludos e felicitaciones por el 50 aniversario!!! Enrique Bertini

Sponsors Premium:

Balfego Grup
La Roca Village
Degre Ricart
Vichy Catalan
2-9-La-Menorquina

Sponsors:

Publintur
Grup Hostel
Enate
OXIGEN-Salud

Col·laboradors:

Rational
Alta Alella
Amélie
ICC
Saltoki
Pordamsa
Pulltex
2-8-Abadal
Schott-Zwiesel_HotelBar-Girona
logo-footer-esp-01
logo-footer-esp-02
logo-footer-esp-03
logo-footer-esp-04
logo-footer-esp-05
logo-footer-esp-06