22 març, 2017

Hotel School Sant Pol represented at the annual HSD Conference in Amsterdam

Hotel School Sant Pol represented at the annual Hotel Schools of Distinction Conference in Amsterdam The conference was organized by Hotelschool The Hague – Amsterdam campus.  […]
20 març, 2017
protur-chef-concurso-escuelas-de-cocina-mallorca-prorturhotels

Un estudiant de Sant Pol guanyador del concurs de nacional d’escoles de cuina

10 març, 2017
web gamification

EUHT StPOL i ENTI organitzen la primera sessió de Gamification sobre Hoteleria i Turisme de l’estat

Els dos centres, pioners en oferir graus universitaris en els seus respectius camps, organitzaran una Gamejam, els propers 17 i 18 de març, en la qual, […]
28 febrer, 2017
ben trobats

“Ceps injectats en rovell d’ou” a Ben Trobats

28 febrer, 2017
yhsjpg

H-E StPOL repeteix la seva participació al Young Hoteliers Summit

23 febrer, 2017
Guanyadors

Èxit de participació al 34è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

Un any més, l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ha organitzat el Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, on els protagonistes són els concursants estudiants d’escoles […]
23 febrer, 2017
Guanyadors

Èxit de participació al 34è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

9 febrer, 2017
JDP'17

Gran volum d’entrevistes a les Jornades de Desenvolupament Professional

24 gener, 2017
IMG-20170118-WA0000

L’Hotel-Escola de Sant Pol ha participat de forma activa a FITUR

13 gener, 2017
fitur-cat

L’Agència Catalana de Turisme escull a l’H-E StPOL per la secció de restauració que oferirà a FITUR

21 desembre, 2016
P1160324

Acte de Graduació 2016

El passat Divendres 16 de Desembre de 2016 vam celebar a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar l’Acte de Graduació de les promocions 2015-16, enq ue […]
15 desembre, 2016
menu titulo cat

Menú de Degustació del 50 Aniversari

13 desembre, 2016
FullSizeRender (1)

Dinar Institucional 50è Aniversari

  Fem 50 anys, i ho estem celebrant com toca. Ahir, Dilluns 12 de Desembre vam organitzar el Dinar Institucional i Sectorial de l’aniversari, en que […]
12 desembre, 2016

Els alumnes de 4t de GGHT feliciten les Festes de Nadal

  En aquestes dates tan especials, els alumnes de 4t curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística han realitzat la seva pròpia felicitació de […]
25 novembre, 2016
michelin

Les novetats de la Guia Michelin Espanya i Portugal 2017

Dos exalumnes de Sant Pol guardonats a la gala de la Guia Michelin. Xavier Pellicer (propietari de Céleri i exalumne) recupera la seva estrella Michelin convertint-se […]
25 novembre, 2016
El Gran Recapte dels Aliments 2016

EUHT StPOL participa a “El Gran Recapte”

El divendres 25 de novembre es va donar el tret de sortida a la campanya solidària de “El Gran Recapte”. El projecte, promogut pel Banc dels […]
15 novembre, 2016
Jurado European Young Chef Award

European Young Chef Award 2016

El concursant de la regió de South Aegean de Grècia, Stamatios Misomikes, es proclama guanyador absolut del l’European Young Chef Award amb el plat “Salas”. Ahir […]
7 novembre, 2016
Almuerzo Antiguos Alumnos

Dinar Antics Alumnes i Professors 50è Aniversari

Un total de 80 comensals han omplert el Saló Llevant en motiu de la celebració del Dinar d’homenatge als Antics Alumnes i Professors de Sant Pol. […]
10 octubre, 2016
European Young Chef Award 2016

EUHT StPOL acollirà la final del concurs “European Young Chef Award”

En motiu del 50º aniversari de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, un dels actes estrella d’aquest any és la celebració de la Final del Concurs […]
4 octubre, 2016
alain-dest

Alain Guiard, exalumne de Sant Pol, candidat a Cuiner de l’Any 2016

Com cada any a aquesta temporada, comença el tret de sortida del Cuiner de l’Any. És en el primer dia del Fòrum Gastronòmic (del 23 al […]