banner-pag-interna

Dotem a l’estudiant amb els coneixements destreses, habilitats, tècniques de treball, actituds actituds i un comportament necessari per ser un “tot terreny”.

EUHTStPOL-catalan-03

GRAU UNIVERSITARI EN GESTIÓ HOTELERA I TURÍSTICA (UdG)

INFORMA-TE’N SENSE COMPROMÍS
Noms
Cognoms
E-mail
Telèfon
País
Ciutat
Comentari
Accepto les condicions d’ús
En fer click al botó "ENVIAR" accepta la nostra política de protecció de dades.

CURS 2016-17

  • 3 Octubre 2016    Dilluns    Inici activitats 1º Grau a les 10:30
  • 4 Octubre 2016    Dimarts    Inici activitats 4º Grau a les 9:00
  • 4 Octubre 2016    Dimarts    Inici activitats 2º i 3º Grau a les 10:30
  • 12 Octubre 2016    Dimecres    Festa del Pilar
  • 31 Octubre 2016    Dilluns    Pont de Tots Sants
  • 1 Novembre 2016    Dimarts    Festa de Tots Sants
  • 11 Novembre 2016    Divendres    Fi 1º periodo pràctic 3º Grau genèric
  • 14 Novembre 2016    Dilluns    Inici 2º període pràctic 3º Grau genèric
  • 25 Novembre 2016    Divendres    Fi 1º període pràctic 1º i 2º  Grau genèric
  • 28 Novembre 2016    Dilluns    Inici 2º periodo pràctic 1º i 2º Grau genèric
  • 5-9 Desembre 2016        Festiu (Constitució i Inmaculada)
  • 16 Desembre 2016    Divendres    Acte de Graduació Curs 2015-16
  • 23  Desembre  2016    Divendres    Inici Vacances de Nadal
  • 9 Gener 2017    Dilluns     Inici activitats 2º trimestre
  • 13 Gener  2017    Divendres    Fin 2º període pràctic 3º Grau genèric
  • 13  Gener  2017    Divendres    Fin 1º període pràctic 2º Grau específic
  • 16/1 al 3/2  2017        Dies Alterns de Exàmens 1º semestre Grau
  • 16/1 al 3/2  2017        Exàmens 1º semestre Grau
  • 6 Febrer 2017    Dilluns     Inici 3º període pràctic 3º Grau genèric
  • 6 Febrer 2017    Dilluns     Inici activitats 2º semestre Grau
  • 6 Febrer 2017    Dilluns    Inici 2º periodo pràctic 2º Grau específic
  • 7 i 8 Febrer 2017        Jornades de Desenvolupament Professional
  • 16 Febrer 2017    Dijous    Semifinal Concurs de Cocteleria
  • 23 Febrer 2017    Dijous    Final Concurs de Cocteleria
  • 3 Març 2017    Divendres    Fin 2º període pràctic 1º i 2º Grau genèric
  • 6 Març 2017    Dilluns    Inici 3º període pràctic 1º i 2º Grau genèric
  • 17 Març 2017    Divendres    Fi 3º període pràctic 3º Grau genèric
  • 17 Març 2017    Divendres    Fi període pràctic 3º Grau específic
  • 20/3 al 31/3/2017        Dies Alterns 3º Grau
  • 20/3 al 31/3/2017        Exàmens 2º semestre 3º Grau
  • 1 al 9 Abril 2017        Viatge d’estudis 4º Grau
  • 8 al 17 Abril 2017        Vacances de Setmana Santa
  • 1 Maig 2017    Dilluns    Festiu Dia del Treballador
  • 12 Maig 2017    Divendres    Fi 3º període pràctic 1º i 2º Grau genèric
  • 12 Maig 2017    Divendres    Fi 2º període pràctic  2º Grau específic
  • 15/5 al 2/6  2017        Dies Alterns 1º i 2º Grau
  • 15/5 al 2/6  2017        Exàmens 2º semestre 1º, 2º i 4º Grau
  • 3 Juny  2017    Sábado    Inici període de pràctiques d’ estiu
  • Memòria original verificada del Grau en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL (UdG). Memòria
  • Informes de verificació i modificació del Grau en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL (UdG). Informe
  • Informes de seguiment
  • Documentació referida a la coordinació de l’activitat docent:

TESTIMONIS

Aixa Arún

Directora de calidad y desarrollo de RRHH. H10 HOTELS. Promoción 1998.

“Els meus companys i jo coincidim: els alumnes de Sant Pol són garantia de professionalitat. La combinació teòrico-pràctica d’Hotel-Escola prepara als futurs líders hotelers ensenyant la realitat del sector en la mobilitat internacional com part del seu desenvolupament directiu”.

Enrique Aranda

General Manager at Hilton Diagonal Mar Barcelona. Class of 2002

"L’après a Sant Pol, els seus coneixements i experiències, et fan brillar amb llum pròpia i aconseguir ràpidament les posicions que vulguis amb el límit que tu decideixes com únic límit professional".

Bruno Hallé

Soci Director de Magma Hospitality Consulting. Barcelona. Promoció 1991.

"Vaig triar EUHT StPOL per ser una escola reconeguda i per la formació pràctica que ofereix. L’escola em va aportar la base del coneixement de l’hostaleria, a més de la vessant pràctica de negocis i relacions amb antics alumnes".

Julie Frank.

Digital Field Marketing Manager Nothern Spain. Starwood Hotels and Resorts Worldwide. Promoció 2010.

"Gestionar la confiança i el prestigi d’una marca com la de Sant Pol és una carrera de fons del qual només arriben aquells que realitzen un treball seriós i de rigor."