banner-pag-interna

Dotem a l’estudiant amb els coneixements destreses, habilitats, tècniques de treball, actituds actituds i un comportament necessari per ser un “tot terreny”.

EUHTStPOL-catalan-03

GRAU UNIVERSITARI EN GESTIÓ HOTELERA I TURÍSTICA (UdG)

INFORMA-TE’N SENSE COMPROMÍS
Noms
Cognoms
E-mail
Telèfon
País
Ciutat
Comentari
Accepto les condicions d’ús
En fer click al botó "ENVIAR" accepta la nostra política de protecció de dades.

CURS 2017-18

  • 2 d’Octubre de 2017 – Inici activitats 1r GGHT a les 10:30h
  • 3 d’Octubre de 2017 – Inici activitats 4rt GGHT a les 09:00h
  • 3 d’Octubre de 2017 – Inici activitats 2n i 3r GGHT a les 10:30h
  • 12 d’Octubre de 2017 – Festiu El Pilar
  • 1 de Novembre de 2017 – Festiu Tots Sants
  • 6 de Novembre de 2017 – Concurs European Young Chef Award 2017
  • 6, 7, 8 de Desembre de 2017 – Festius Constitució e Inmaculada
  • 15 de Desembre de 2017 – Acte de Graduació del curs 2016-17
  • 22 de Desembre de 2017 – Inici vacances de Nadal
  • 8 de Gener 2018 – Inici classes 2n trimestre
  • Del 15 de Gener al 2 de Febrer de 2018 – Exàmens 1r semestre de GGHT
  • 5 de Febrer de 2018 – Inici activitats 2n semestre de GGHT
  • 6 i 7 de Febrer de 2018 – Jornades de Desenvolupament Professional (3r TGR, 4rt GGHT, Màsters)
  • 15 de Febrer de 2018 – Semifinal Concurs Cocteleria Jove de Catalunya
  • 22 de Febrer de 2018 – Final Concurs Cocteleria Jove de Catalunya
  • 19 al 23 de Març de 2018 – Dies alterns i exàmens 2n semestre 3r GGHT
  • 24 de Març de 2018 – Vacances de Setmana Santa
  • 3 d’Abril de 2018 – Inici classes després de Setmana Santa
  • 3 al 8 d’Abril de 2018 – Viatge d’estudios de 4rt de GGHT
  • 30 d’Abril de 2018 – Pont Dia del Traballador
  • 1 de Maig de 2018 – Festiu Dia del Traball
  • 14/5 al 1/6 de 2018 – Dies alterns i exàmens 2on Semestre 1r, 2on i 4rt de GGHT
  • 2 de Juny de 2018 – Inici període pràctiques d’estiu
  • *Concurs de Cuina Jove de Catalunya, Jornada Universitaria de Gastronomía, data per determinar.*
  • Memòria original verificada del Grau en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL (UdG). Memòria
  • Informes de verificació i modificació del Grau en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL (UdG). Informe
  • Informes de seguiment
  • Documentació referida a la coordinació de l’activitat docent:

TESTIMONIS

Aixa Arún

Directora de calidad y desarrollo de RRHH. H10 HOTELS. Promoción 1998.

“Els meus companys i jo coincidim: els alumnes de Sant Pol són garantia de professionalitat. La combinació teòrico-pràctica d’Hotel-Escola prepara als futurs líders hotelers ensenyant la realitat del sector en la mobilitat internacional com part del seu desenvolupament directiu”.

Enrique Aranda

General Manager at Hilton Diagonal Mar Barcelona. Class of 2002

"L’après a Sant Pol, els seus coneixements i experiències, et fan brillar amb llum pròpia i aconseguir ràpidament les posicions que vulguis amb el límit que tu decideixes com únic límit professional".

Bruno Hallé

Soci Director de Magma Hospitality Consulting. Barcelona. Promoció 1991.

"Vaig triar EUHT StPOL per ser una escola reconeguda i per la formació pràctica que ofereix. L’escola em va aportar la base del coneixement de l’hostaleria, a més de la vessant pràctica de negocis i relacions amb antics alumnes".

Julie Frank.

Digital Field Marketing Manager Nothern Spain. Starwood Hotels and Resorts Worldwide. Promoció 2010.

"Gestionar la confiança i el prestigi d’una marca com la de Sant Pol és una carrera de fons del qual només arriben aquells que realitzen un treball seriós i de rigor."