web-european-post

En motiu del 50º aniversari de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, un dels actes estrella d’aquest any és la celebració de la Final del Concurs de Cuina “European Young Chef Award 2016”.

El certàmen està organitzat i promogut per l’ IGCAT (International Institute of Gastronomoy, Culture, Art and Tourism), juntament amb la plataforma European Region of Gastronomy i l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar com a seu de la celebració.

El Dilluns 14 de Novembre de 2016 es sabrà qui es corona amb el premi d’ “European Young Chef Award 2016”, després de que 12 finalistes Europeus presentin el seu plat al Jurat, presidit pel xef Joan Roca.

Consulta la web del concurs, amb la informació, el programa i les bases aquí.

La Jornada acabarà a la tarda amb la Taula Rodona sobre “els productes de proximitat, noves versions de receptes tradicionals, i relació entre els grans xefs i joves stagiers i cuiners”, que moderarà Cristina Jolonch (periodista experta en gastronomia del diari La Vanguardia) i els xefs Joan Roca i Carme Ruscalleda.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *