El Sr Lluís Serra Agut, president de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar va recollir el passat 1 de desembre al Teatre Artèria Camps Elisi de Bilbao el Premi Nacional d’Hostaleria 2011 atorgat per la Federació Espanyola d’Hoteleria (FEHR) , dins de la categoria d’Escola d’Hoteleria, en reconeixement a la tasca formativa d’aquest centre universitari fundat el 1966. A la gala van acudir professionals i importants representants del sector, a més de representants institucionals.

 
El jurat va valorar la trajectòria pionera de l’escola, un hotel-escola en el qual els alumnes realitzen pràctiques amb clients reals, així com el fet de ser el primer centre de formació turística a Espanya en apostar per la carrera en direcció hotelera i la realització de màsters i postgraus, tant en aquesta especialitat com en cuina.

Durant el lliurament del guardó a EUHT StPOL es va destacar la importància d’aprendre cuina, no només d’un bon xef, sinó també de rebre els consells, els trucs i la preparació teòrica i pràctica de professors de prestigi, i es va subratllar el fet de la alta valoració que l’escola obté en els fòrums d’internet per part d’usuaris privats. En els fòrums especialitzats de la xarxa circula un gran nombre d’opinions molt positives sobre l’Escola d’Hostaleria de Sant Pol de Mar, a Barcelona: en concret, sobre l’excel·lent preparació dels alumnes que procedeixen d’allí, la qualitat del professorat i, com a millor carta de presentació, la gran quantitat de professionals de la cuina, directius i experts en gastronomia i turisme que gestionen empreses d’entre les més importants d’Espanya i de l’exterior. Finalment, durant la cerimònia es va fer menció als 45 anys dedicats per la institució a la formació universitària. Tots ells, bons motius perquè els pares interessats en que els seus fills es formin en l’àmbit de l’hostaleria es decideixin per atorgar la seva confiança a l’hotel-escola de Sant Pol.

 

Des de la primera edició en 2007 els premis FEHR vénen reconeixent la important tasca de persones i empreses que hagin destacat en diverses facetes d’àmbit empresarial, caràcter social o de col·laboració amb el sector hostaler, en aspectes tan importants com la innovació tecnològica, qualitat, seguretat alimentària, compromís amb les persones amb discapacitat, promoció del patrimoni cultural espanyol i responsabilitat mediambiental, a nivell de tot Espanya.

Entre els guardonats d’aquest any també figuren Pedro Subijana, pel seu lideratge en el projecte Saborea España, Pedro Larumbe, pel seu compromís amb la qualitat, Angel Lleó per la seva trajectòria innovadora al Restaurant Aponiente i el Grup de Restauració La Màquina, per la seva promoció de la cuina tradicional.

 
Entre els guardonats d’aquest any també figuren Pedro Subijana, pel seu lideratge en el projecte Saborea España, Pedro Larumbe, pel seu compromís amb la qualitat, Angel Lleó per la seva trajectòria innovadora al Restaurant Aponiente i el Grup de Restauració La Màquina, per la seva promoció de la cuina tradicional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *