Un any més, l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ha organitzat el Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, on els protagonistes són els concursants estudiants d’escoles d’hostaleria de Catalunya menors de vint-i-cinc anys.

Aquest any, coincidint amb la celebració del 50è aniversari del centre, s’ha assolit un gran nombre de participants, 24 en total.
Els finalistes han realitzat primer un Test de Coneixements de Cocteleria i posteriorment han elaborat el seu combinat davant del Jurat d’Habilitat i Destresa.
El Jurat, organitzat per el Jurat de d’Habilitat i Destresa i el Jurat Degustador (ubicat a una sala annexa), ha valorat el coneixement, la destresa, maneig de les eines i tècnica d’elaboració així com el sabor, aroma i valor visual dels còctels.

Membres del Jurat:
Sr. Josep M. Gotarda Jr. – President del Jurat d’Habilitat.
Sr. Manel Tirvio – President del Jurat de Degustació.
Sra. Natalia Roig – Vicepresidenta de Girona – Associació Catalana de Sommeliers.
Sra. Nan Ferreres – Directora EHT-CETT.
Sra. Núria Montmany – Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi.
Sr. Iñaki Gorostiaga – Director General ESHOB.
Sr. Ramon Serra – President de l’H-E StPOL.

La Jornada ha durat tot el matí i ha acabat amb l’entrega de Trofeus:

Trofeu Grup SERHS; a la millor explicació del còctel: “Empiros”, de Bernat Barrafon de Jesuïtes Sarrià. Sant Ignasi,
Trofeu Josep Maria Gotarda; a la destresa i habilitat: “MAC 1824”, de Lisa Bigas de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona,
Trofeu Associació Catalana de Sommeliers, amb major puntuació del Jurat Degustador: “Rock Sour”, de Xema Sánchez de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona,
Trofeu “Especial Club del Barman” al segon millor classificat: “Like a Beer”, d’Albert Ribas de Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Trofeu “Manuel Villalante”, a la millor puntuació global: “Pòquer d’Asos”, de Quico Palou de Escola Joviat

Àlbum de fotografies

34è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya

Vídeo 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *