Racó de Can Fabes en el recuerdo
El Racó de Can Fabes en el record
16 juliol, 2013
retocada_unitour_las_palmas-300x248
EUHT StPOL a UNITOUR, Las Palmas.
7 novembre, 2013
Mostrar tots

Incorporació laboral de la promoció 2013 de l’EUHT StPOL

The Ritz Carlon, Hilton Hotel Worldwide, Barceló Hotels, Sheraton Hotels & Resorts, Hotel Mandarín Oriental i el seu restaurant  ‘Moments’ de 2 estrelles Michelin són algunes de les empreses on els estudiants de l’EUHT StPOL realitzen les seves pràctiques.
Anualment,  EUHT StPOL celebra les Jornades de Desenvolupament Professional (JDP), on els  principals grups hotelers i de restauració visiten l’escola amb la finalitat de seleccionar als alumnes per oferir-los pràctiques i oportunitats d’incorporació a les seves respectives plantilles.
A continuació, es detallen algunes de les pràctiques que els estudiants de l’EUHT StPOL han aconseguit, segons programa:
Grau en Gestió Hotelera i Turística
Els alumnes que van escollir l’esment en direcció hotelera internacional han aconseguit les seves pràctiques d’adjunt al director general als següents hotels:

 

 

    • Sheraton Madrid Mirasierra Hotel&Spa *****

 

    • RIU Puerto Vallarta *****  i RIU Palace Cabo San Lucas **** (México)

 

    • Hotels Iberostar en Palma de Mallorca****

 

    • Hotel Hiberus (Saragossa)****

 

    • NH Ciutat de Mataró ***

 

    • Barceló Valencia **** i Barceló Punta Umbría (Huelva) ****

 
Els estudiants que van seleccionar  l’esment en gastronomia, restauració i esdeveniments, han aconseguit el seu pla de carrera professional amb càrrecs d’adjunt a direcció d’aliments i begudes o en el departament de cuina en els següents hotels i restaurants:

 

 

    • Hotel Mandarin Oriental de Barcelona *****GL i el seu Restaurant ‘Moments’ de dues estrelles Michelin

 

    • Casino de Peralada (Girona)

 

    • Ristorante Parizzi (Parma)

 
Màsters/Postgraus en Direcció Hotelera, Direcció en Food&Beverage i en Arts Culinàries i Direcció de Cuina
Els alumnes que van cursar els màsters a l’EUHT StPOL estan treballant com ajunt a direcció general, adjunt en el departament d’aliments i begudes, xef adjunt executiu, xef o a cuina per a esdeveniments i congressos, en els següents hotels/restaurants:

 

 

    • Hotel Arts-Ritz Carlon (Barcelona) *****

 

    • Hotel Hilton Diagonal Mar (Barcelona) ****

 

    • Hotel Barceló Cabo de Gata (Retamar, Almeria) **** i Hotel Barceló Atenea Mar (Barcelona) ****

 

    • Hotels Palafox (Saragossa) *****

 

    • Sheraton Catania (Sicília) ****

 

    • H.10 Hotels  (Illes Canàrias) ****

 

    • Iberostar Suites Hotel Jardín del Sol (Palma de Mallorca) ****

 

    • Sodexo (Barcelona)

 

    • Hotel NH El Toro (Pamplona) ***

 

    • Hotel Meliá València ****

 

    • Restaurant Blanc, Hotel Mandarín Oriental de Barcelona *****GL

 
Tècnic en Gastronomia i Restauració
Els alumnes que van finalitzar el programa tècnic es troben efectuant les seves pràctiques en els següents hotels i restaurants:

 

 

    • Hotel Las Américas (Colòmbia)****

 

    • Hotel AC Màlaga Palacio ****

 

    • Hotel Best Western Mar Menuda (Tossa) ****

 

    • Rafael Hotels (Badalona) ****

 

    • Restaurant Abac (Barcelona) 2 estrelles guia Michelin

 

    • Restaurant Calima (Marbella) 2 estrelles guia Michelin

 

    • Restaurant Zuberoa (Oiartzun) 1 estrella guia Michelin

 

    • Restaurant Els Tinars(Llagostera) 1 estrella guia Michelin

 

    • Restaurant Can Jubany (Calldetenes) 1 estrella guia Michelin

 

    • Restaurant Casa Jose (Aranjuez) 1 estrella guia Michelin

 

    • Restaurant Aponiente (El Puerto de Santa María) 1 estrella guia Michelin

 

    • Restaurant El Patio, del Hotel Racquet Cuernavaca (Mèxic)

 
Una vegada l’alumne finalitzi el seu període de pràctiques amb un rendiment satisfactori, s’incorporarà a la plantilla de l’empresa amb contracte professional i entrarà dins del seu programa de formació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *