Durant el dimarts i el dimecres d’aquesta setmana s’han presentat els 13 projectes finals davant d’un tribunal

Els projectes presentats han destacat pel seu caràcter innovador, oferint conceptes de negoci diferenciats en allotjament, food&beverage i tecnologia aplicats al sector hoteler i de viatges.

Els estudiants han escollit els següents conceptes o temàtiques:

  • Una aplicació per a hotels independents per a reserves i recursos de destí (Ceballos, Lema)
  • Un hotel accessible a Madrid (Queiroz)
  • Un restaurant bio-orgànic a Girona (Zaugg)
  • Una “casa lluny de casa” – Restaurant per a estrangers que viuen a Barcelona (Singh, Tuzcouglu)
  • Un concepte d’allotjament cultural a Sevilla en un Palau Al Andalus (Gobetti)
  • Un luxós hotel rural a l’Empordà – Girona (Mulà)
  • Un hotel en un arbre al cim del Montseny (Mateu, Ricco)
  • Un hotel boutique ‘women-friendly’ a Barcelona (Martín)
  • Un hotel per a observar ocells al Delta de l’Ebre (Zolfi)
  • Un projecte real d’un aparthotel a Calella (Gertsog)
  • Un boutique hotel d’estil bohemi a Calonge (Hajizade)
  • Un hotel d’alta tecnologia per a gent jove a Sevilla (Tamayo)
  • Un aparthotel de noves aplicacions digitals de coworking (Baca)

El jurat estava compost pels consultors d’Hospitality i Food&Beverage, Vallsmalleda i Ribas. Els professors Gauntlett, Canaleta, Gonzalez i Serra també formaven part del tribunal.

La valoració general dels projectes ha estat molt positiva. És important mencionar la focalització dels treballs en la innovació així com el caràcter emprenedor que han mostrat tots els alumnes.

¡Moltes felicitats a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *