74
Nova Edició de Cursos Professionals
7 gener, 2013
30ª edición Concurso de Coctelería Joven de Cataluña
30ª edició Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya
10 gener, 2013
Mostrar tots

Massimo Bottura, president del Concurs de Cuina Jove de Catalunya

Massimo Bottura, xef executiu del restaurant Osteria Francescana a Mòdena (Itàlia), presidirà el jurat del Concurs de Cuina Jove de Catalunya que se celebrarà durant el mes d’abril.

 

Osteria Franscescana està considerat com el 5ª millor restaurant del món segons el prestigiós Rànquing dels 50 Millors Restaurants del Món, organitzat per la revistaRestaurant i esponsorizado per S.Pellegrino & Acqua Panna.

 

El passat 19 de desembre la direcció de l’EUHT StPOL va viatjar fins a Mòdena per tancar la participació de Massimo Bottura a la Jornada Universitària de Gastronomia 2013, que és el marc en el qual se celebrarà la XXVII edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya, on aquest reconegut xef realitzarà una presentació de la seva cuina i una demostració pels participants del concurs.

 

 

Aquesta jornada tindrà lloc a Sant Pol de Mar durant el mes d’abril i la data exacta del qual es publicarà en breu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *