Els grans xefs col·laboren en el Menú Degustació de l’aniversari

En les celebracions del 50è aniversari de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar hem tingut dos grans banquets en que es va servir un Menú Degustació Especial per a la ocasió. Aquest es tracta d’un Menú de primera, dissenyat per grans xefs i alguns d’ells exalumnes de l’escola.

A més del menú degustació, el menú també s’ha servit amb maridatge gràcies a la col·laboració dels espònsors Enate, Abadal i Alta Alella.

MENÚ DEGUSTACIÓN 50 ANIVERSARIO

Miquel.Aldana
1-Ravioli-vieira_MiquelAldana-WEB

Ravioli de vieira i cansalada sobre una crema de colifor i toc de llimona

Alta Alella Cau d’en Genís (DO Alella)

2-Sota-vel-all-negre_RamonFreixa-WEB-2
2-Sota-vel-all-negre_RamonFreixa-WEB

Sota un vel d’all negre: Bolets, Pernil Ibèric, Llamàntol, Rovell d’ou de Caserío a l’olorós

Enate Chardonnay barrica (DO Somontano)

3-Llom-Tonyina_XavierPellicer-WEB-2
3-Llom-Tonyina_XavierPellicer-WEB

Llom de tonyina amb xirivia, olives dolces i Passata

Lafou el Sender (DO Terra Alta)

 

5-Cheesecake_AlbertAdria-WEB-2
5-Cheesecake_AlbertAdria-WEB

Cheesecake del Tickets

Alta Alella dolç Mataró (DO Alella)

 

Per la realització del Menú, els alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direccó de Cuina van visitar els cinc xefs al seu restaurant, on els van ensenyar com reproduir el plat. Vídeo del making-of:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *