Scott Arn, alumne del Master in Culinary Arts and Kitchen Management ens explica la seva experiència de pràctiques al recentment premiat Restaurant Alkimia

El Restaurant Alkimia (Barcelona) ha estat galardonat amb el Premi Internacional al Millor Restaurant de Disseny SBID 2017. De la mà del xef Jordi Vilà, visitar l’Alkimia significa anar més enllà d’allò gastronòmic per endinsar-te en una experiència artística i sensorial.

Scott Arn, alumne del Master in Culinary Arts and Kitchen Managment, ha tingut la oportunitat d’aprendre de l’equip del xef Vilà gràcies a les pràctiques d’estiu que oferim des de l’Hotel-Escola. Durant uns intensos mesos, l’Scott ha après no només pràctiques culinàries i habilitats que fins ara desconeixia sinó que ha descobert que l’entorn contribueix clarament en l’experiència global del client.

Des de l’EUHTStPOL l’hem entrevistat per saber de primera mà com és treballar en el restaurant més bonic del món. No t’ho perdis!

Al reconeixement del Restaurant Alkimia se li suma la recent renovació de l’Estrella Michelin. L’enhorabona!

Notícies relacionades:

La Vanguardia – “El restaurante más hermoso del mundo está en Barcelona”

ABC Viajar – “Descubre todos los restaurantes con estrella Michelin en España en 2018”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *