L'Hotel-Escola de Sant Pol participa al Young Hoteliers Summit de Lausanne - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar. Dirección Hotelera, Gastronomía y Artes culinarias y Restauración y EventosHotel-Escuela de Sant Pol de Mar. Dirección Hotelera, Gastronomía y Artes culinarias y Restauración y Eventos

 

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (Barcelona) participarà al Young Hoteliers Summit, una trobada internacional de networking entre les principals escoles d’hoteleria del món a l’École Hôtelière de Lausanne (Suïssa), una institució de referència al sector. Aquest aconteixement únic, que es celebrarà del 14 al 16 de març, té com a objectiu reduir la distància entre el món de l’hoteleria, les institucions educatives i els estudiants.

El Young Hoteliers Summit, ideat i gestionat integrament pels alumnes de l’Ecole Hôtelière de Lausanne, és una reivindicació del learning by doing, un model en el que l’Hotel-Escola de Sant Pol és pioner a Espanya. A més, la trobada és l’escenari ideal per l’intercanvi d’impressions entre els futurs talents de la indústria i les principals empreses mundials, com per exemple Dorchester, Four Seasons, Starwood o Booking, entre altres.

Per participar a la trobada, l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ha escollit de dos alumnes de 4t curs del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, Marc Lluís i Carles Nogués, que representaràn al centre. Ambdós estudiants treballaràn amb altres joves procedents de diferents escoles europees en un ambient de negocis on rebràn el feedback de professionals del sector turístic.

Young Hoteliers Summit - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *