Alumni: CRISTINA IMAZ (Direcció Hotelera 2002-03)
7 abril, 2015Albert Adrià i els microvegetals de Koppert Cress premien al Millor Cuiner Jove de Catalunya
19 maig, 2015La Regió Europea de la Gastronomia és una iniciativa impulsada per una plataforma de regions europees i administrada per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura Arts i Turisme (IGCAT).
L’IGCAT, amb seu a Sant Pol de Mar està estretament relacionat amb l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, ja que la seva presidenta, Diane Dodd, juntament amb varis membres de l’associació, són professors del Master in Hospitality Management que s’imparteix a l’EUHT StPOL. Així mateix, l’Eva Canaleta, coordinadora del Master in Hospitality Management, ha sigut nombrada membre de la junta de IGCAT.
Aquesta iniciativa, que s’atorga cada any a una regió, pretén estimular, recopilar i difondre el coneixement per contribuir a una millor qualitat de vida en les regions europees mitjançant la promoció de les cultures alimentàries i l’estímul de l’innovació gastronòmica.
Llegeix la candidatura aquí.