Dinar Institucional 50è Aniversari
13 desembre, 2016Acte de Graduació 2016
21 desembre, 2016Els grans xefs col·laboren en el Menú Degustació de l’aniversari
En les celebracions del 50è aniversari de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar hem tingut dos grans banquets en que es va servir un Menú Degustació Especial per a la ocasió. Aquest es tracta d’un Menú de primera, dissenyat per grans xefs i alguns d’ells exalumnes de l’escola.
A més del menú degustació, el menú també s’ha servit amb maridatge gràcies a la col·laboració dels espònsors Enate, Abadal i Alta Alella.
MENÚ DEGUSTACIÓN 50 ANIVERSARIO
Ravioli de vieira i cansalada sobre una crema de colifor i toc de llimona
Alta Alella Cau d’en Genís (DO Alella)
Sota un vel d’all negre: Bolets, Pernil Ibèric, Llamàntol, Rovell d’ou de Caserío a l’olorós
Enate Chardonnay barrica (DO Somontano)
Llom de tonyina amb xirivia, olives dolces i Passata
Lafou el Sender (DO Terra Alta)
Ànec a la Royal
Abadal Criança (DO Pla del Bages)
Cheesecake del Tickets
Alta Alella dolç Mataró (DO Alella)
Per la realització del Menú, els alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direccó de Cuina van visitar els cinc xefs al seu restaurant, on els van ensenyar com reproduir el plat. Vídeo del making-of: