Les universitats EUHT StPOL i ENTI-UB organitzen la segona Gamejam de Serious Games sobre Gastronomia i Restauració
22 març, 2018I+D en restauració: 6 projectes que podrien revolucionar el sector a través de la Gamificació
17 abril, 2018Els alumnes de l’EUHT StPOL faran una demostració del plat “Gofre de patata amb escuma de patata brava”
Cada segon dissabte del mes, Barcelona acull un esdeveniment anomenat Eat Street a la Nau Bostik, a la Sagrera. Des de la seva creació l’any 2014, l’Eat Street descobreix talentosos xefs i fa tallers de jazz&swing en viu convertint-se en una cita gastronòmica i cultural per a públic de totes les edats.
L’objectiu de l’Eat Street és apropar la passió per la cuina als ciutadans en ple carrer, d’una forma relaxada i creativa. Aquest proper dissabte 14 d’abril, l’Eat Street fa 4 anys i estarà dedicat a les receptes amb cervesa. Així doncs, adopta el nom “Eat Street Beerthday”.
Els nostres alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina ja ho tenen tot llest. Prepararan un gofre de patata amb escuma de salsa brava. No et perdis ni un sol detall de la recepta i anima’t a visitar l’Eat Street Beerthday!
👨🏻🍳👩🏽🍳Estos chefs tan enrollados okuparan 🔪La Demo Cuina🔪 de #Beerthday para preparar international #beer #tapas from scratch 🌐🍺 Són els alumnes de creativitat de l’@EUHTStPOL 📢 Horaris i plats soon! pic.twitter.com/ob6Sru2bhy
— Eat Street Barcelona (@EatStreetBCN) 7 de abril de 2018