Reduir la carta sense perdre l’essència del restaurant
5 juny, 2020Reprenem l’activitat presencial a l’Hotel-Escola
15 juny, 2020Si tens passió per cuinar i per la gastronomia però també t’encanten els processos de manipulació, preparació, conservació i presentació dels plats, els teus estudis ideals són el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Restauració.
Aprendràs les fases per a l’elaboració i disseny dels menús, aportaràs el teu toc ideal al procés de creació dels plats que van des dels més bàsics fins als més impressionants, també en rebosteria i pastisseria, serveis de bufet i fins i tot dissenyaràs un projecte de creació d’empresa. A més, amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Restauració t’especialitzaràs en Cuina i Gastronomia i amb Serveis de Restauració. És a dir, obtindràs dues titulacions en tres anys.
En l’àmbit de la Cuina i Gastronomia podràs exercir, el dia de demà, com a xef, cap de partida, cap de pastisseria, reboster, etc. I en l’àrea de Serveis de Restauració: Maître, Responsable de Restaurant, responsable de barra, etc.
Des d’allò més bàsic fins a ser expert en l’àmbit culinari
Amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gastronomia i Restauració aprendràs a tallar verdures per després executar els plats més complexos del món. Les decoracions de les postres, exercir com a líder de les diferents partides de la cuina, l’ús correcte dels estris de cuina, treball en equip i molts punts més. A més de tot això, hauràs d’aprendre a ser bastant creatiu per a dissenyar els teus propis menús i presentar-los davant d’un mercat exigent.
Oportunitats de negoci per totes bandes
Pots convertir-te en qualsevol tipus de cap, des de dirigir bufets, fins a ser l’amo de la teva pròpia cuina, però una de les millors sensacions és ser convidat i aplaudit en esdeveniments internacionals de l’àmbit culinari, no és així? Gràcies als estudis del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina i Restauració, les oportunitats de negoci només han començat. Comença el teu propi projecte emprenedor a la cuina o amb qualsevol negoci dedicat a la restauració.
Plans de negoci i emprenedoria
Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Restauració han d’aprendre i relacionar-se estretament amb el mercat, el que ven i el que no, allò que és funcional i allò que està passat de moda. Així que desenvoluparàs plans de negoci i et tornaràs més llest a l’hora de posar un plat al menú de la teva empresa. Ja no només serà una passió, a més podràs guanyar prestigi i diners.
Begudes i cuina internacional? Digues sí!
A aquest punt ja hauries d’haver-te adonat que el Doble Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Restauració no és simplement saber cuinar i aconseguir un plat presentable, es tracta de venda i d’estratègies. I el millor de tot són els diversos plats que pots aprendre a preparar: cuina asiàtica, japonesa, indonèsia o espanyola, entre d’altres. El teu repertori mai s’acabarà.
Això també inclou les begudes, sona bé oi? Llavors t’alegrarà saber que l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar ofereix aquest Doble Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina i Restauració.