Pla d'estudis
Grau universitari oficial en Direcció d'Empreses Hoteleres i Gastronòmiques
El pla d'estudis inclou classes teòriques, classes pràctiques i visites professionals a hotels, restaurants, cellers i centres de recerca, entre altres.
Els noms en anglès d’algunes assignatures indiquen que l’idioma de docència és l’anglès (majoritàriament o del tot).
Primer curs
Durada | Codi | Títol | Crèdits | Tipus |
1r semestre | 3153G02001 | Introducció al sector turístic, hoteler i gastronòmic | 6 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02002 | Fonaments d'economia i empresa | 6 ECTS | Bàsica |
1r semestre | 3153G02011 | Comunicació empresarial i atenció al client | 6 ECTS | Bàsica |
Anual | 3153G02004 | Principis de la recerca i comunicació acadèmica | 6 ECTS | Bàsica |
Anual | 3153G02020 | Anglès 1 | 6 ECTS | Bàsica |
Anual | 3153G02007 | Fonaments d'organització departamental: Rooms Division | 4 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02008 | Fonaments d'organització departamental: Restauració | 4 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02009 | Fonaments d'organització departamental: Cuina | 4 ECTS | Obligatòria |
2n semestre | 3153G02015 | Fonaments de normativa i seguretat: legislació hotelera i gastronòmica, prevenció de riscos laborals i seguretat alimentària | 6 ECTS | Bàsica |
2n semestre | 3153G02005 | Bases de competències TIC en l'àmbit empresarial | 4 ECTS | Obligatòria |
2n semestre | 3153G02043 | Pràctiques d'empresa 1 | 8 ECTS | Obligatòria |
Segon curs
Durada | Codi | Títol | Crèdits | Tipus |
1r semestre | 3153G02003 | Fonaments de màrqueting i vendes | 6 ECTS | Bàsica |
1r semestre | 3153G02012 | Habilitats per al lideratge | 6 ECTS | Bàsica |
1r semestre | 3153G02016 | Responsabilitat social corporativa | 9 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02013 | Gestió de la diversitat | Obligatòria | |
Anual | 3153G02021 | Anglès 2 | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02022 | Segon idioma 1 - alemany | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02023 | Segon idioma 1 - francès | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02010 | Direcció operativa en el sector hoteler i gastronòmic | 6 ECTS | Obligatòria |
2n semestre | 3153G02034 | Comptabilitat financera | 9 ECTS | Bàsica |
2n semestre | 3153G02006 | Mètodes de recerca empresarial | 6 ECTS | Bàsica |
2n semestre | 3153G02014 | Gestió de recursos humans | 6 ECTS | Bàsica |
Tercer curs
Durada | Codi | Títol | Crèdits | Tipus |
1r semestre | 3153G02035 | Direcció d'esdeveniments | 6 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02036 | Gestió financera | 6 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02037 | Gestió de compres | 4 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02041 | Innovació i creativitat | 3 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02017 | Qualitat i gestió de processos | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02024 | Anglès 3 | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02025 | Segon idioma 2 - alemany | 4 ECTS | Optativa |
Anual | 3153G02026 | Segon idioma 2 - francès | 4 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02042 | Emprenedoria | 6 ECTS | Obligatòria |
2n semestre | 3153G02018 | Dietètica i nutrició humana | 3 ECTS | Obligatòria |
2n semestre | 3153G02044 | Pràctiques d'empresa 2 | 12 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02052 | Creació i disseny d'experiències | 3 ECTS | Optativa |
1r semestre | 3153G02046 | Etno-gastronomia | 3 ECTS | Optativa |
1r semestre | 3153G02047 | Sommelieria i gestió de celler | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02053 | Màrqueting estratègic i noves tendències | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02049 | Comportament corporatiu i organitzacional | 3 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02050 | Gestió d'instal·lacions hoteleres: present i futur | 3 ECTS | Optativa |
Quart curs
Durada | Codi | Títol | Crèdits | Tipus |
1r semestre | 3153G02039 | Revenue & Yield Management | 6 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02040 | Sistemes de distribució | 6 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02038 | Direcció estratègica | 6 ECTS | Obligatòria |
2n semestre | 3153G02019 | Sostenibilitat, medi ambient i qualitat en empreses hoteleres i gastronòmiques | 6 ECTS | Obligatòria |
Anual | 3153G02027 | Segon idioma 3 - alemany | 4 ECTS | Optativa |
Anual | 3153G02028 | Segon idioma 3 - francès | 4 ECTS | Optativa |
Anual | 3153G02045 | Treball final de grau | 8 ECTS | Obligatòria |
1r semestre | 3153G02054 | Business analytics | 3 ECTS | Optativa |
1r semestre | 3153G02029 | Tercer idioma 1 - alemany | 6 ECTS | Optativa |
1r semestre | 3153G02030 | Tercer idioma 1 - francès | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02048 | Ciències culinàries | 3 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02051 | Gestió immobiliària del sector hoteler | 3 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02055 | Tecnologies digitals en el món hoteler, gastronòmic i de la restauració | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02056 | Noves tendències en hoteleria i restauració | 3 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02031 | Business English | 3 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02032 | Tercer idioma 2 - alemany | 6 ECTS | Optativa |
2n semestre | 3153G02033 | Tercer idioma 2 - francès | 6 ECTS | Optativa |
TFG i recerca
Com a centre universitari, l’EUHT StPOL participa en la generació, transmissió i aplicació de nous continguts i enfocaments tant en l'àmbit de la docència com en el camp de la recerca. En el seu projecte formatiu de gestió d'empreses turístico-hoteleres i gastronòmiques, prioritza l'orientació a l'aplicabilitat, la interdisciplinarietat i l'interès general. El mateix criteri regeix també l'activitat investigadora que es desenvolupa en l’EUHT StPOL, especialment aquella relacionada amb els treballs de final de grau de l'alumnat, però també la del personal docent.