banner-pag-admisiones becas

Ubicat en un entorn tranquil i envoltat de natura on, amb un paisatge de platja, es pot gaudir del mar i de la muntanya

Beques i finançament

L’Hotel-Escola de Sant Pol disposa de diverses opcions de beques i ajuts a l’estudi amb l’objectiu de facilitar l’accés als seus programes formatiu per a aquells candidats que tinguin dificultats econòmiques

Beca SERHS

L’Escola està vinculada al Grupo SERHS, que amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi de coneixements universitat-empresa beneficia els estudiants que volen estudiar a l’Hotel-Escola, en qualsevol dels seus estudis. Els requisits per a accedir a la beca és tenir la nacionalitat i residència espanyola.

Beca Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

L’Escola disposa d’un fons d’ajuda propi on, si és precís, l’alumne pot sol·licitar-lo i, després d’acreditar i analitzar detalladament la situació econòmica i familiar del candidat, pot ser concedida en mode de percentatge fins a un 50% de l’import acadèmic.

Beca oficial de l’estat

Per als estudis del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística és possible sol·licitar les beques oficials de l’estat del Ministeri d’Educació en tractar-se d’estudis oficials. Per a més informació fes clic aquí.

Beca Fundación Carolina

Per al Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina existeix la possibilitat de sol·licitar la beca del programa de Formació de Fundación Carolina. La fundació ofereix diverses modalitats de beca. Pots consultar els ajuts per al Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina fent clic aquí.

Beca CONPEHT

La Confederació Panamericana d’Escoles d’Hoteleria, Gastronomia i Turisme ofereixen per als seus alumnes i antics alumnes ajudes per a cursar els estudis de Master in Hospitality Management i el Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina. Per a més informació, fes clic aquí. També tens disponible la nostra convocatòria.

Existeix un acord de finançament entre l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i el Banc Sabadell.

Acord per a estudis de Grau i Tècnic:

Per a més informació fes clic aquí

Acord per a estudis de Màster:

Per a més informació fes clic aquí, també pots posar-te en contacte amb l’oficina del Banc Sabadell, Oficina 0102 de Calella (telèfon 937 662 054 – carrer de l’Església 215, 08370 Calella).

També existeix un acord amb “la Caixa” per al finançaments dels estudis.