banner-pag-admisiones-proceso-admision

Ubicat en un entorn tranquil i envoltat de natura on, amb un paisatge de platja, es pot gaudir del mar i de la muntanya

Procés d’admissió

Si estàs interessat en cursar alguns dels estudis de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, primer has de realitzar la sol·licitud d’informació del programa d’estudis desitjat. Omple el formulari amb les teves dades i rebràs per correu electrònic la informació detallada del curs amb els imports d’inscripció.

Després, el Departament d’Admissions contactarà amb tu per resoldre els dubtes que puguis tenir i assessorar-te sobre quin programa encaixa millor amb els teus objectius i estudis previs.

Per a inscriure’t en qualsevol programa de l’Escola és necessari coordinar i realitzar una entrevista personal amb un membre del Consell Directiu. Pot ser presencial o per videoconferència.

El proper pas és sol·licitar el formulari d’admissió i matrícula, on trobaràs el detall de tota la documentació requerida juntament amb les modalitats de pagament per a realitzar el pagament de la matrícula.

La matrícula es formalitza quan s’ha rebut l’import inicial de reserva de plaça i s’ha lliurat tota la documentació sol·licitada del formulari. Els documents han de ser vigents i originals i compulsats pels òrgans pertinents.

Per a la inscripció del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, has de realitzar també la preinscripció universitària oficial establerta per la Generalitat de Catalunya.

Per a la inscripció del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, has de realitzar també la

El Departament d’Admissions s’encarregarà d’informar-te detingudament sobre els requisits necessaris per a accedir als programes formatius de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i assessorar-te sobre tots els tràmits d’inscripció.

Per a més informació, pots contactar amb el Departament d’Admissions al telèfon 902 021 925 / +34 937 602 240 o bé per correu electrònica a admissions@santpol.edu.es.

Per a les gestions a realitzar per alumnes internacional, visita International Students