banner-pag-admisiones-residencia

Ubicat en un entorn tranquil i envoltat de natura on, amb un paisatge de platja, es pot gaudir del mar i de la muntanya

Residència

La residència de l’Escola es troba integrada a l’Hotel Gran Sol, que durant el curs ofereix una tercera part de les seves habitacions com a Residència d’estudiants.

Les habitacions poden ser d’ús individual o compartit i totes disposen de bany complet, accés a Internet, escriptori i terrassa amb vistes al mar.

A més de l’allotjament, l’Escola posa a disposició dels estudiants l’opció de pensió alimentària completa, així com la neteja dels uniformes.

Els alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística i el Tècnic en Gastronomia i Restauració tenen incloses en el preu del curs el dinar entre setmana (de dilluns a divendres) i les dietes durant els torns de pràctiques.

Existeixen tres modalitats a escollir:

  • Allotjament i pensió alimentària, que inclou l’allotjament des del primer dia de curs fins l’últim, a més dels àpats diaris (esmorzar, dinar i sopar).
  • Pensió alimentària sense residència. Inclou els àpats diaris durant tot el curs acadèmic (de setembre a juny de dilluns a diumenge).
  • Residència ocasional. Els alumnes que desitgin allotjar-se durant uns dies a la residència poden sol•licitar plaça amb reserva prèvia i segons disponibilitat.

La residència es contracta juntament amb la matrícula del curs. Demana al Departament d’Admissions la sol·licitud de residència a: admissions@santpol.edu.es i te n’informarem.

Habitació ResidènciaHabitació residència