banner-alumni

La nostra finalitat és acompanyar als exalumnes en el seu desenvolupament professional, potenciar el networking i oferir-los exclusives oportunitats

BORSA DE TREBALL

L’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar disposa de Borsa de Treball per tots els estudiants i antics alumnes mitjançant la plataforma Hosco.

Per a donar-te d’alta a la Borsa de Treball és necessari que conservis l’e-mail de l’escola. En cas de no tenir-lo l’has de sol·licitar novament a l’e-mail alumni@santpol.edu.es.

A l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar hi acudeixen setmanalment grans cadenes hoteleres i de restauració com hotels independents, restaurants i altres empreses turístiques per sol·licitar tant alumnes en pràctiques com professionals per a cobrir llocs de treball.

Els antics alumnes de sant Pol també poden accedir a les Jornades de Desenvolupament Professional, l’esdeveniment anual que organitza l’escola amb els principals grups hotelers, turístics i de restauració amb l’objectiu de seleccionar tant alumnes com exalumnes, per a oferir-los oportunitats laborals facilitant-los la incorporació laboral.