banner-stpolexperience

“Aprendre fent” és un dels nostres lemes, probablement, el que millor resumeix la filosofia i el concepte de l’Hotel-Escola.

AVÍS LEGAL

ESTUR, S.L.

E-mail: mail@santpol.edu.es
Domicili social: Ctra. N-II, Km. 664 – 08395 SANT POL DE MAR (BARCELONA)
NIF: B08484412

ESTUR, S.L. informa que les dades personals recollides des d’aquest lloc Web seran tractades d’acord amb les exigències establertes per la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i normativa de desenvolupament, amb absolut respecte pels drets dels titulars de les dades.

Les dades recollides per mitjà dels formularis seran utilitzades per a gestionar els serveis sol.licitats pels seus titulars i per a atendre, si s’escau, les seves peticions d’informació.

Amb aquestes finalitats s’incorporaran als fitxers d’ESTUR, S.L. i seran tractades en tot moment d’acord amb la normativa de protecció de dades. En cap cas seran cedides a tercers sense el consentiment previ de l’interessat, excepte en els casos previstos legalment.

Amb la remissió dels formularis d’ESTUR, S.L. entén que té el consentiment del remitent per a fer arribar informació comercial dels seus serveis.

ESTUR, S.L. informa que per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació i cancel.lació de les seves dades, els titulars poden dirigir-se a mail@santpol.edu.es, o trucant-nos al telèfon +34 937 600 212 de 09.00 a 14.00 h. i de 15.00 a 20.30 h. de dilluns a divendres.