BLOG - Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar. Dirección Hotelera, Gastronomía y Artes culinarias y Restauración y EventosHotel-Escuela de Sant Pol de Mar. Dirección Hotelera, Gastronomía y Artes culinarias y Restauración y Eventos
1 març, 2018

L’EUHT StPOL entre les primeres 50 millors universitats del món en Hoteleria i Turisme, sent 1ª i única a Espanya

15 febrer, 2019

DE L’HORT AL PLAT. Els alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL regeneren l’hort de l’Hotel-Escola i hi cultiven hortalisses i plantes aromàtiques

11 febrer, 2019

Les JDP 2019 tanquen amb més de 400 entrevistes de cadenes hoteleres a alumnes de l’EUHT StPOL

28 gener, 2019

L’EUHT StPOL entre les 10 millors universitats privades i centres adscrits catalans quant a rendiment escolar

L’estudi, elaborat per UNPORTAL situa el Grau en Gestió Hotelera i Turisme de  l’EUHT StPOL a la sisena posició quant a rendiment escolar, criteri que té […]
11 gener, 2019

En record de Julián Martínez, cap del departament de cuina de l’EUHT StPOL fins el 2016

El passat 9 de gener de 2019 ens va deixar el sr Julián Martínez, cap del Departament de Cuina de l’EUHT StPOL des de 1984 fins […]
17 desembre, 2018
acte graduació 2018 EUHTSt

Acte de Graduació 2018

5 desembre, 2018
Master en Artes Culinarias y Dirección de Cocina

“Ferran Adrià del restaurant El Bulli va ser el nostre primer client”

3 desembre, 2018
EUHTStPOLgranrecapte2018

EUHT StPOL participa al Gran Recapte 2018

27 novembre, 2018
EUHOFA INTERNATIONAL

El director de l’EUHT StPOL, Lluís Serra, nou membre de la junta d’EUHOFA Internacional

  Va ser escollit a l’École Hotelière de Lausana durant la darrera Assemblea General, en què va ser proposat com a nou membre de la junta. […]
22 novembre, 2018
EUHT StPOL estrellas Michelin

Set estrelles Michelin nascudes a l’EUHT StPOL

La recent presentada Guia Michelin 2019 d’Espanya i Portugal compta amb diversos alumnes formats a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT […]
19 novembre, 2018
gastrobotánica_euhtstpol

CUINAR EL PAISATGE: DES D’EL CELLER DE CAN ROCA EVARIST MARCH ACOSTA LA GASTROBOTÀCNIA ALS ALUMNES DEL MÀSTER EN ARTS CULINÀRIES I DIRECCIÓ DE CUINA

14 novembre, 2018
achelor Degree in Hospitality and Tourism Management

“AQUEST ÉS L’HOTEL ON HE FET LES PRÀCTIQUES”

26 octubre, 2018

L’EUHT StPol convidada pel Govern de Catalunya per formar part de la plataforma EUREGA, que vetlla per la protecció del patrimoni alimentari, gastronòmic i cultural

La reunió inicial dels stakeholders convidats pel Govern català per formar part de la plataforma EUREGA (European Regions of Gastronomy) es va dur a terme a […]
9 octubre, 2018
inicio curso EUHTStPol

Comença un nou curs a l’EUHT St Pol, amb alumnes de més de 30 nacionalitats diferents

8 octubre, 2018

L’EUHT StPOL certificada com a partner del programa IHG Academy – InterContinental Hotels Group

IHG (Intercontinental Hotel Group) és el tercer grup hoteler més gran del món amb 5.348 hotels i engloba marques hoteleres tan conegudes com Intercontinental, Holiday Inn i […]
24 agost, 2018

PRÀCTIQUES D’ESTIU – LAURA MÍGUEZ

2 agost, 2018

PRÀCTIQUES D’ESTIU – ALEXI CHOUCHA

26 juliol, 2018

PRÀCTIQUES D’ESTIU – AIDA ESPOSITO

20 juny, 2018

Què tenen en comú els 3 millors restaurants del món? I algun altre més…

Ahir, dimarts 19 de juny, es va celebrar la gala The World’s 50 best, coneguda com els Óscar de la gastronomia, on es van revelar els […]
8 juny, 2018

Sant Pol Alumni: José Miguel Gómez Morales – Xef en el Restaurant Sant Pau (3*, Carme Ruscalleda)

8 juny, 2018

Sant Pol Alumni: Enio Pérez – Guanyador Desafío Culinario Guatemala