27 Febrer, 2019

L’EUHT StPOL entre les 20 millors universitats del món en Hoteleria i Turisme

Així ho estableix el rànquing internacional d’universitats publicat per QS, que posiciona l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) en el […]
26 Juny, 2019
EUHT StPOL & World's 50 Best

Els premis Oscar de la gastronomia: Quina connexió tenen amb l’EUHT StPOL?

30 Maig, 2019

TFG i TFM: unes sigles que marquen el final de curs

17 Maig, 2019
tour del restaurador_EUHTStPOL

Docents del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL participen a la taula rodona “Els productes del futur i la demanda de producte orgànic” a Mercabarna

8 Maig, 2019

La cuina de proximitat protagonitza el 33è Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar amb un jurat presidit pels xefs Javier i Sergio Torres, amb dues estrelles Michelin

17 Abril, 2019

Els xefs Javier i Sergio Torres, amb dues estrelles Michelin, presidiran el 33è Concurs de Cuina Jove de Catalunya que se celebrarà el 8 de maig a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

L’actual edició del Concurs té la cuina de proximitat com a temàtica central i està obert a la participació d’estudiants i professionals menors de 28 anys […]
16 Abril, 2019

La volta al món a través de la gastronomia i de la mà de l’alumnat del Màster en Artes Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL

8 Abril, 2019

Serious Games for Hospitality o com desenvolupar projectes d’I+D en el sector hoteler i turístic a través dels videojocs i la gamificació

2 Abril, 2019

Menció especial al concurs Talent Match del Grupo Hotusa per al projecte presentat pels alumnes de l’EUHT StPOL

1 Abril, 2019

L’EUHT StPOL participa a la 10a edició de Young Hoteliers Summit a Lausanne

18 Març, 2019

Jonatan Lozano, alumne del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL, en el podi del concurs #ProturChef2019

La final del certamen, celebrada el passat cap de setmana a Mallorca, ha comptat amb la participació de 18 classificats, quatre dels quals són alumnes de […]
11 Març, 2019

¿I quan acabi d’estudiar, què? Els alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL finalitzen els estudis amb més de 4 propostes de pràctiques per iniciar un pla de carrera professional

8 Març, 2019

Guillem Cunill, alumne de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar s’endú el trofeu Club del Barman en el 36è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya

19 Febrer, 2019

Professors de l’EUHT StPOL participen a la tercera edició de HIP com a ponents del congrés Hospitality 4.0

15 Febrer, 2019

DE L’HORT AL PLAT. Els alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL regeneren l’hort de l’Hotel-Escola i hi cultiven hortalisses i plantes aromàtiques

11 Febrer, 2019

Les JDP 2019 tanquen amb més de 400 entrevistes de cadenes hoteleres a alumnes de l’EUHT StPOL

28 Gener, 2019

L’EUHT StPOL entre les 10 millors universitats privades i centres adscrits catalans quant a rendiment escolar

L’estudi, elaborat per UNPORTAL situa el Grau en Gestió Hotelera i Turisme de  l’EUHT StPOL a la sisena posició quant a rendiment escolar, criteri que té […]
11 Gener, 2019

En record de Julián Martínez, cap del departament de cuina de l’EUHT StPOL fins el 2016

El passat 9 de gener de 2019 ens va deixar el sr Julián Martínez, cap del Departament de Cuina de l’EUHT StPOL des de 1984 fins […]
17 Desembre, 2018
acte graduació 2018 EUHTSt

Acte de Graduació 2018

5 Desembre, 2018
Master en Artes Culinarias y Dirección de Cocina

“Ferran Adrià del restaurant El Bulli va ser el nostre primer client”