Mai has estat tan a prop del teu somni!CAT

Estudiar a l’Hotel-Escola Universitari de Sant Pol de Mar és obrir-te les portes al món professional formant-te en un centre reconegut internacionalment, amb identitat pròpia i més de 50 anys d’experiència.

Amb l’objectiu d’oferir una formació completa i adaptada a les exigències del panorama laboral actual, l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar ofereix als seus alumnes els cursos que millor s’adapten a les seves expectatives.

Per a tots aquells els quals el seu objectiu és ser director d’hotel, xef de prestigi internacional o organitzador d’esdeveniments, EUHT StPOL ofereix el Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística, estudis amb titulació oficial avalats per la Universitat de Girona (UdG).

Aquells que acaben 4rt d’ESO i també volen formar-se en aquest àmbit, poden accedir al Cicle Formatiu de Grau Mig en Gastronomia i Restauració de doble titulació també oficial, avalat per la Generalitat de Catalunya.

En ambdós cursos, de manera pionera a Europa, es forma als estudiants en un entorn hoteler real. Des del primer dia, combinen classes teòrico-pràctiques aprenent a l’Hotel-Escola, enfrontant-se a clients i sent supervisats pels professors més qualificats del sector.

Per tal d’aprofitar totes els avantatges d’estudiar a l’EUHT StPOL, el centre aposta per un número reduït d’alumnes per aula (no més de 25/30). D’aquesta manera, els estudiants poden gaudir de classes magistrals amb un tracte totalment  personalitzat.

Amb la mirada posada, també, en el territori internacional i gràcies a la xarxa de contactes adquirida amb els anys, l’EUHT StPOL organitza anualment les Jornades de Desenvolupament Professional.

Durant 2 dies els estudiants de l’Escola s’entrevisten amb els responsables de recursos humans de les cadenes més importants del panorama hoteler actual. Així, se’ls ofereix la oportunitat de realitzar pràctiques al sector, assegurant-los quasi al 100% la posterior inserció al món laboral.

Un cop finalitzats els estudis, els alumnes de l’EUHT StPOL segueixen tenint les portes obertes del centre i, a conseqüència, a les Jornades de Desenvolupament Professional. Així, poden beneficiar-se de les oportunitats que aquestes ofereixen.

A la vegada, l’EUHT StPOL ofereix els màsters en Arts Culinàries i Direcció de Cuina o en Hospitality Management per a professionals en actiu o amb experiència al sector.

Apostar per l’EUHT StPOL és entrar a formar part d’un centre amb història, compromès amb el futur dels seus alumnes i amb el sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *