L’Hotel-Escola de Sant Pol organitza la 30a edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya
4 abril, 2016L’Associació de Directors d’Hotel de Portugal ens convida per presentar el model de formació ‘learning by doing’
13 abril, 2016El nostre alumne Xavier Rombout, del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina, ha participat aquest dilluns dia 11 al programa de televisió ‘Ben trobats’, de El Punt Avui TV, que presenta Clara Tena.
En Xavier ha participat en directe a la secció de cuina del programa, que avui es centrava en un aliment concret: les maduixes del Maresme. En Xavier ha preparat al plató del programa un magret d’ànec amb salsa de maduixes, acompanyat d’amanida fresca variada amb una vinagreta de maduixes. El nostre alumne ha comentat el potencial de les maduixes com a ingredient apte per tot tipus de recptes, més enllà dels postres i dolços. Així, ha preparat una salsa amb bitxo, sucre i vinagre, perfecta per acompanyar una carn vermella com l’ànec.
Ja podeu tornar-lo a veure’l a la web del programa: