27 febrer, 2019

L’EUHT StPOL entre les 20 millors universitats del món en Hoteleria i Turisme

Així ho estableix el rànquing internacional d’universitats publicat per QS, que posiciona l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) en el […]
17 abril, 2019

Els xefs Javier i Sergio Torres, amb dues estrelles Michelin, presidiran el 33è Concurs de Cuina Jove de Catalunya que se celebrarà el 8 de maig a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

L’actual edició del Concurs té la cuina de proximitat com a temàtica central i està obert a la participació d’estudiants i professionals menors de 28 anys […]
16 abril, 2019

La volta al món a través de la gastronomia i de la mà de l’alumnat del Màster en Artes Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL

8 abril, 2019

Serious Games for Hospitality o com desenvolupar projectes d’I+D en el sector hoteler i turístic a través dels videojocs i la gamificació

2 abril, 2019

Menció especial al concurs Talent Match del Grupo Hotusa per al projecte presentat pels alumnes de l’EUHT StPOL

1 abril, 2019

L’EUHT StPOL participa a la 10a edició de Young Hoteliers Summit a Lausanne

18 març, 2019

Jonatan Lozano, alumne del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL, en el podi del concurs #ProturChef2019

La final del certamen, celebrada el passat cap de setmana a Mallorca, ha comptat amb la participació de 18 classificats, quatre dels quals són alumnes de […]
11 març, 2019

¿I quan acabi d’estudiar, què? Els alumnes del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL finalitzen els estudis amb més de 4 propostes de pràctiques per iniciar un pla de carrera professional

8 març, 2019

Guillem Cunill, alumne de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar s’endú el trofeu Club del Barman en el 36è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya

19 febrer, 2019

Professors de l’EUHT StPOL participen a la tercera edició de HIP com a ponents del congrés Hospitality 4.0

15 febrer, 2019

DE L’HORT AL PLAT. Els alumnes del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina de l’EUHT StPOL regeneren l’hort de l’Hotel-Escola i hi cultiven hortalisses i plantes aromàtiques

11 febrer, 2019

Les JDP 2019 tanquen amb més de 400 entrevistes de cadenes hoteleres a alumnes de l’EUHT StPOL

28 gener, 2019

L’EUHT StPOL entre les 10 millors universitats privades i centres adscrits catalans quant a rendiment escolar

L’estudi, elaborat per UNPORTAL situa el Grau en Gestió Hotelera i Turisme de  l’EUHT StPOL a la sisena posició quant a rendiment escolar, criteri que té […]
11 gener, 2019

En record de Julián Martínez, cap del departament de cuina de l’EUHT StPOL fins el 2016

El passat 9 de gener de 2019 ens va deixar el sr Julián Martínez, cap del Departament de Cuina de l’EUHT StPOL des de 1984 fins […]
17 desembre, 2018
acte graduació 2018 EUHTSt

Acte de Graduació 2018

5 desembre, 2018
Master en Artes Culinarias y Dirección de Cocina

“Ferran Adrià del restaurant El Bulli va ser el nostre primer client”

3 desembre, 2018
EUHTStPOLgranrecapte2018

EUHT StPOL participa al Gran Recapte 2018

27 novembre, 2018
EUHOFA INTERNATIONAL

El director de l’EUHT StPOL, Lluís Serra, nou membre de la junta d’EUHOFA Internacional

  Va ser escollit a l’École Hotelière de Lausana durant la darrera Assemblea General, en què va ser proposat com a nou membre de la junta. […]
22 novembre, 2018
EUHT StPOL estrellas Michelin

Set estrelles Michelin nascudes a l’EUHT StPOL

La recent presentada Guia Michelin 2019 d’Espanya i Portugal compta amb diversos alumnes formats a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT […]
19 novembre, 2018
gastrobotánica_euhtstpol

CUINAR EL PAISATGE: DES D’EL CELLER DE CAN ROCA EVARIST MARCH ACOSTA LA GASTROBOTÀCNIA ALS ALUMNES DEL MÀSTER EN ARTS CULINÀRIES I DIRECCIÓ DE CUINA