Massimo Bottura, president del Concurs de Cuina Jove de Catalunya
8 gener, 2013Enriquidora participació de l’EUHT StPOL al EmCup 2013
11 gener, 2013Una altra nota a destacar del concurs és fer present anualment la memòria de dues dels grans “barmen” que ha tingut Catalunya mitjançant la personalització de dos dels trofeus que s’atorguen als participants. Ens referim al Trofeu Josep Mª Gotarda a la destresa i habilitat, i al Trofeu Manuel Villalante a la millor puntuació del Jurat. A més, s’atorgaran els trofeus al segon millor classificat Trofeu Especial Club del Barman, al coctel amb millor “marxandatge” Trofeu Grup Serhs i al coctel amb millor puntuació del jurat degustador Trofeu Associació Catalana de Sommeliers.
Entre els membres del Jurat destaca la presència del president del Club del Barman, Manel Tirbio, Josep Mª Gotarda, junior, i José Roldán (President de l’Associació de Someliers de Barcelona), Nan Ferreres (Directora Escola d’Hostaleria de CETT), Carmina Solá (Directora Escola Superior d’Hostaleria i Turisme Sant Ignasi), Iñaki Gorostiaga (Director d’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona), Vicenç Andreu (Professor de l’Escola d’Hostaleria de Girona) i el president d’EUHT StPOL, Ramón Serra.