Anakin Rivera, campió del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya
3 març, 2023El marisc i Paolo Casagrande del Lasarte, protagonitzaran el Concurs de Cuina Jove de Catalunya 2023
17 març, 2023El passat mes de febrer va tenir lloc el 60º Congreso de EUHOFA celebrat aquesta vegada a Ciutat de Mèxic. Cinc días en los que participaron más de 20 escuelas de hotelería de todo el mundo, entre ellas, la Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL), el director de la qual, Lluís Serra, ocupa la presidència d’EUHOFA des de 2019. Com a representant de l’EUHT StPOL va assistir també al Congrés d’EUHOFA la Dra Eva Canaleta, directora acadèmica del centre.
El Colegio Superior de Gastronomía, en col·laboració amb la Universidad Panamericana i el Centro Culinario Ambrosía va organitzar cinc ponències impartides per professionals del sector, que va servir per centrar el tema de l’edició de 2023: la necessitat de potenciar la humanització del sector hoteler per a més. sensibles a les realitats que ens envolten. Els participants treballaran conjuntament per trobar noves eines que garanteixin la màxima qualitat educativa dels graduats en els seus centres universitaris abordant aspectes pràctics, com els riscos i oportunitats en l’F&B, o aproximacions més teòriques, com la deconstrucció de la felicitat.
EUHOFA és, des de 1955, la primera associació internacional de directores d’escoles d’hoteleria, turisme i gastronomia i actualment compta amb 200 membres dels cinc continents. És doncs, un referent internacional en aquest sector.