Alumnes de l’EUHT StPOL participen a The Nordic Business Forum durant l’Erasmus a Hèlsinki
12 novembre, 2019Lideratge i treball en equip: soft skills imprescindibles per a la direcció hotelera
9 desembre, 2019Si l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) comptés amb un passeig de la fama reservat a grans xefs, a dia d’avui comptaria amb una col·lecció de 8 estrelles Michelin nascudes entre les seves parets. Es tracta de sis xefs que al seu dia van estudiar un dels programes acadèmics de l’EUHT StPOL i que avui lideren restaurants amb una i dues estrelles Michelin. No són cap entrada nova a la Guia Michelin Espanya i Portugal 2020, sinó que tots ells consoliden l’estrella o estrelles que tenien i un d’ells aconsegueix sumar la segona estrella Michelin. Qui són? T’ho expliquem en les següents línies.
És un dels esdeveniments més esperats de l’any per al sector de la gastronomia, la cuina i la restauració. El 20 de novembre passat Sevilla va acollir la gala de presentació de la Guia Michelin Espanya i Portugal 2020 que reconeix als millors restaurants de la península ibèrica.
En total, en aquesta 110a edició de la guia, onze restaurants d’Espanya sumen tres estrelles Michelin i Barcelona es manté com la capital gastronòmica, essent de nou la ciutat espanyola que acumula més estrelles Michelin: un total de 32.
Xefs amb estrella Michelin formats a l’EUHT StPOL
D’entre tots els restaurants que apareixen a la guia Michelin 2020, sis xefs que sumen 8 estrelles Michelin compten amb una vinculació amb l’EUHT StPOL: va ser un dels llocs on es van formar.
No és el primer any que antics alumnes de l’EUHT StPOL figuren com a xefs de restaurants a la Guia Michelin; de fet, la majoria d’ells consoliden la seva estrella i un d’ells aconsegueix sumar la segona i unir-se al selecte club dels 36 restaurants amb dues estrelles Michelin.
Els Alumni de l’EUHT StPOL amb estrella Michelin són:
- Benito Gomez– Restaurante Bardal ** (Ronda) – suma la segunda estrella Michelin en 2020
- Ramon Freixa– Restaurante Ramon Freixa Madrid ** (Madrid)
- Alejandro Sánchez– Restaurante Alejandro * (Roquetas de Mar)
- José Carlos Fuentes– El Club Allard * (Madrid)
- Miquel Aldana– Tresmacarrons * (El Masnou)
- Joel Castanyé– La Boscana * (Bellvís)
Des de l’EUHT StPOL felicitem els xefs pels seus èxits!