El passat divendres 12 de Desembre de 2014 va tenir lloc la cerimònia de l‘Acte de Graduació, on es van graduar i van obtenir el diploma d’estudis els 32 alumnes que van finalitzar la seva formació acadèmica el passat curs 2013-2014 entre els mesos de Maig i Juny.

Els protagonistes de l’Acte van ser els alumnes assistents acompanyats pels seus familiars, representants de tots els programes acadèmics de l’EUHT StPOL i de varies procedències geogràfiques. Per motius laboral, molts dels alumnes no van poder assistir a recollir el seu diploma.

Després del discurs de benvinguda del Sr. Ramón Serra (President de l’EUHT StPOL), el Sr. Vicente Romero va oferir a tots els estudiants i familiars una lliçó magistral. Vicente Romero és el president de la Asociación Española de Directores de Hotel (AEDH). La AEDH és una organització de prestigi que representa i defineix els interessos dels directius hotelers i, a més a més, potenciar i recolzar la professió.

El Sr. Romero va dedicar les seves paraules a l’indústria de l’hosteleria i a la professió en el sentit més humà, fent èmfasi en el valor de les persones, en convertir els problemes en oportunitats i perfilar el recorregut professional de cada un, amb el objectiu de ser sempre els millors professionals i pensar sempre positivament.
Després de les paraules del Sr. Romero, es van entregar els diplomes als estudiants dels següents cursos i edicions:

Entrega del Premi Extraordinari de la Universitat de Girona

– Trentena edició de la carrera en Direcció Hotelera, promoció 2010-2014, que es la Segona edició del primer Grau Universitari en l’estat espanyol en Gestió Hotelera iTurística.

– Vintè primera edició del programa Tècnic en Gastronomía i Restauració, promoció 2011 – 2014

– Vintè segona edició del Master in Hospitality Management, promoció 2013 – 2014

– Setzena edició del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina, promoció 2013-2014

– Dotzena edició del Màster en Direcció de Food & Beverage, promoció 2013 – 2014

Veure les fotos a Flickr

Aquí et deixem el vídeo de la cerímonia;

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *