El passat divendres 13 de desembre la EUHT StPOL va celebrar l’Acte de Graduació pels alumnes que van acabar els estudis durnat el curs 2012-2013.

El consell de l’EUHT StPOL va acordar aquesta data per rendir homenatge als estudiants que van acabar els seus estudis el mes de juny de les següents promocions:

– I edició del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística, promoció 2009-2013.

– XX edició del Tècnic en Gastronomia y Restauració, promoció 2010-2013

– XVI edició del Master in Hospitality Management, promoció 2012-2013.

– XV edició del Postgrau en Direcció de Cuina, promoció 2012-2013.

– XI edició del Postgrau en Direcció de Food & Beverage. Promoció 2012-2013.

– VIII edició del Postgrau en Pastelería de Restaurantes, promoció 2012-2013.

– XXIX edició de la Carrera en Direcció Hotelera.

L’acte va agrupar a més de setanta persones, entre elles vint-i.cinc estudiants titulats, de set nacionalitats, per la recollida del diploma. Afortunadament no van poder assistir més alumnes ja que molts es troben ja en el mercat laboral fora del país.

El Sr. Lluis Serra, Director de l’EUHT StPOL, va presidir l’Acte, donant la benvinguda als assistents i posteriorment va tenir lloc una lliçó magistral del Sr. Primo Muñoz, Director General de Hilton Worldwide de la Península Ibèrica i França.

El Sr. Muñoz va presentar durant 20 minuts la cadena hotelera Hilton, així com la situació de la classe mitjana turística mundial, motor de creixement del sector turístic als propers anys. En el seu discurs, va subratllar els valors empresarials de Hilton, essent la Hospitalitat, Integritat, Lideratge, i Treball en equip els puntals per la seva excel·lent estructura empresarial.

Posteriorment es van entregar els Diplomes a mans del Sr. José Hernández i del Sr. Miquel Vives, Director Acadèmic i Coordinador d’estudis de la EUHT StPOL respectivament.

Gloria Cristina Santos Ordóñez, alumna del Grau en Gestió Hotelera i Turística, va rebre el Premi Extraordinari de les titulacions de la UdG, entregat pel Sr. Joaquim Majó (delegat de la Rectora) en representació de la Rectora de la UdG, la primera estudiant dels estudis de Turisme de la UdG que rep aquest premi.

L’Acte de Graduació va concluir amb unes paraules del Sr. Joaquim Majó i amb un aperitiu.

Desde l’EUHT StPOL donem la enhorabona a tots els nostres exalumnes i els desitgem molts èxits professionals.

Si vols veure el recull de fotografies de l’Acte, fes clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *