El passat divendres, 11 de desembre de 2015, l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar va celebrar l’Acte de Graduació juntament amb els alumnes que van acabar els seus estudis el passat estiu del curs 2014-15.

Un any més, acomiadem als alumnes que han passat per l’escola molt satisfets de que un alt percentatge d’ells ja estiguin al mercat laboral en prestigiosos establiments.

Aquesta tercera edició de l’Acte de Graduació, va començar amb el discurs de benvinguda del Director de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, Lluís Serra, seguit de la lliçó magistral del Sr. Amancio López, President i Fundador de la cadena de central de reserves HOTUSA, en que va dictar la sessió “Turisme. Una visió personal”, on va fer menció a què espera un empresari del sector d’un recent graduat.

Posteriorment va iniciar l’entrega dels diplomes dels graduats de les següents promocions:

– IIIª edició del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística*, en que es va entregar també el Premi Extraordinari de la titulació de la Universitat de Girona, per l’alumna Ana de Vega Ventura. (XXXª edició de la Carrera en Direcció Hotelera)

– XXIIª edició del Tècnic en Gastronomia i Restauració.

– XXVIIIª edició del Master in Hospitality Management

–  XXVIIª edició del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

Des de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar volem desitjar als alumnes que acaben els seus estudis al centre un bon inici a la vida professional i un recorregut professional replet d’èxits.


Acto de Graduación 2015 (11 de Diciembre de 2015)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *