El passat Divendres 16 de Desembre de 2016 vam celebar a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar l’Acte de Graduació de les promocions 2015-16, enq ue es va fer entrega del Diploma de finalització dels estudis als alumnes que van acabar la titulació el passat estiu.

Aquesta quarta edició de l’Acte de Graduació, va començar amb el discurs de benvinguda del Director de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, Lluís Serra, seguit de la lliçó magistral del Sr. Sergio Mellado, Director Corporatiu de Food & Beverage de Catalonia Hoteles, y exalumne de l’escola, en que va explicar als estudiants la seva experiència i recorregut professional, a més dels seus consells per l’inici de la carrera professional dels estudiantes. En el seu discurs, va recalcar que tots els departaments de qualsevol hotel treballen sota un únic objectiu principal: vendre habitacions d’hotel.

Posteriorment es va donar inici a l’entrega de diplomes als graduats de les següents promocions:

  • IVª edició del Grau universitari en Gestió Hotelera i Turística, en que es va entregar també el Premi Extraordinari de la titulació de la Universitat de Girona, per l’alumne Marc Lluis. (XXXIª edició de la Carrera en Direcció Hotelera)
  • XXIIIª edició del Tècnic en Gastronomia i Restauració.
  • XXIXª edició del Master in Hospitality Management

  • XXVIIIª edición del Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

Des de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar volem desitjar als alumnes que acaben els estudis al centre un bon inici en la vida professional i un recorregut professional ple d’èxits.

 

Àlbum de fotografies:
Acto de Graduación 2016 (16 Diciembre 2016)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *