Catalunya guanya 3 noves estrelles Michelin
29 novembre, 2023Arriba la Jornada Universitària de Gastronomia d’EUHT StPOL
8 gener, 2024El dilluns 18 de desembre va tenir lloc l’Acte de Graduació del curs 2022/2023 de l’EUHT StPOL amb l’alumnat que va finalitzar algun dels nostres programes aquest passat curs. Com a padrí de cerimònies, vam comptar amb la presència d’Enrique Aranda, director general de l’Hotel Sofia Barcelona in The Unbound Collection by Hyatt, qui a més també és antic alumne de l’EUHT StPOL.
Celebrar la graduació al desembre és poc habitual, però és una oportunitat per retrobar-nos amb l’alumnat després del seu últim període de pràctiques professionals. Alguns, de fet, encara les estan fent, i d’altres ja estan en programes de desenvolupament directiu o cross-training en cadenes hoteleres internacionals.
El moment més especial és, com cada any, l’entrega de diplomes a l’alumnat dels estudis del Grau Universitari Oficial en Direcció Hotelera i Turística, el Tècnic en Gastronomia i Restauració, el Master’s Degree in Hospitality Management i el Màster en Arts Culinaries i Direcció de Cuina, tant en castellà com en anglès.
D’aquesta manera, la xarxa d’antics alumnes de l’EUHT StPOL coneguda com a #StPOLAlumni segueix sumant nous membres.
Enrique Aranda, invitado de honor al Acto de Graduación
Com a antic alumne, Enrique Aranda va repassar el vincle estret que té amb EUHT StPOL, així com la seva trajectòria professional. Entre altres coses, va destacar tenir una actitud proactiva com una de les claus de l’èxit per créixer al sector hoteler. Però també va destacar altres valors com l’empatia i saber escoltar com els dots que distingeixen un bon director d’hotel que s’aprenen a l’escola. “Jo no em vaig adonar de tot el que havia après fins que vaig començar a treballar”, va afirmar. I és que va assenyalar que la polivalència amb què surt l’alumnat d’EUHT StPOL permet adaptar-se a moltes situacions i reptes laborals.
Laia Bech, premi extraordinari del Grau en Gestió Hotelera i Turística
També es va fer entrega del premi extraordinari del Grau en Gestió Hotelera i Turística al millor expedient acadèmic, que aquest any va ser per a Laia Bech. El guardó va ser creat artesanalment per l’artista Michael Roschach i consisteix en una peça de formigó industrial que es va trencar durant la gala i es va repartir entre Laia Bech i el mateix Enrique Aranda, per simbolitzar el nexe d’unió sorgit en aquesta vetllada.
Doble diploma
Per sisè any consecutiu, l’alumnat del Grau en Gestió Hotelera i Turística va rebre també un diploma atorgat per Hotel Schools of Distinction (HSD), anomenat “HSD Student Learning Visual Transcript“. Es tracta d’un diploma que acredita els objectius assolits, les habilitats i els coneixements adquirits, consensuats i acreditats per deu de les millors universitats de direcció hotelera del món que formen part de la xarxa de l’HSD; de la qual l’EUHT StPOL és membre fundador.