Com cada any, una de les activitats que organitza el prestigiós concurs de cuina francès Bocuse d’Or a Lió, en el marc delSaló Internacional de la Restauració, Hostaleria i Alimentació (Sirha), un dels majors esdeveniments de restauració del món, és la copa del món de Catering. I aquest any un dels guardonats amb aquest important distintiu és Alain Guiard, antic alumne d’EUHT StPOL de la promoció de 1996.

El conjunt de Babette Catering estava format per Guiard i el seu company Óscar Escanciano, sota l’adreça tècnica gastronòmica de Jean-Luc Figueras, els quals van aconseguir enamorar els paladars d’un jurat exigent amb les propostes gastronòmiques dels representants dels 11 països finalistes del concurs.

Encara que el menú venia definit per l’organització (róbalo, canard gras i foie gras, truita noruega i unes postres de xocolata, te i fruita exòtica), el jurat puntuava aspectes com l’originalitat i creativitat dels plats, l’estètica, el gust, entre uns altres. I els integrants de Babette Catering van aconseguir sorprendre al jurat amb una posada en escena inspirada en la Itàlia moderna, amb l’ajuda de Toni Seguí.

Sens dubte això va convertir les 5 hores del xou cooking en un espectacle, en el qual la moda i el menjar es van unir una vegada més. Per a això es van col·locar elements de moda com a sabates, polseres i bosses en unes urnes de metacrilat damunt de l’aparador i es van dissenyar sorprenents sabates amb aliments per menjar.

Des d’EUHT StPOL volem felicitar a Alain, i al seu equip i animar-ho a seguir treballant per aconseguir els millors èxits professional.

Felicitats Alain!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *