Alex Mitats, ex alumne de l’escola que el mes de Juny va finalitzar els seus estudis de Grau en Gestió Hotelera i Turística, en la especialitat de Direcció Hotelera Internacional, ha participat aquest matí a l’edició del programa “Els Matins” de TV3 (Televisió de Catalunya) amb la periodista Elena García Melero.

“Els Matins” és un programa informatiu que s’emet diàriament durant els matins i engloba temes d’interès general. Durant l’espai d’avui, Sijous 25 de Setembre, han tractat el tema del què tant es parla: son els joves d’avui en dia uns pasotes?, estàn hiperconnectats?, com els va en l’orientació dels seus estudis de cara aconseguir una bona carrera professional?, com afronten la incertesa laboral?. En aquesta secció s’ha presentat l’estudi “Generació 2014: Els Joves catalans davant el mirall”, on s’ha parlat de la situació dels joves i l’estigmatització que els hi dedica la societat d’avui en dia. L’estudi exposa les diferències entre generacions i posa en èmfasi els apelatius amb els que els etiqueten i les incerteses a les que s’enfronten.

El programa ha convidat a diferents joves per valorar la seva situació actual. Entre ells hi era l’Alex Mitats, acabat de llicenciar-se en Direcció Hotelera a l’escola, i ha col·laborat amb la seva opinió respecte aquesta incertesa que et segueix, “encara quan ja tens feina”, detallant la situació laboral com Fron Desk Agent a l’Hotel Arts.

donde se ha debatido la situación de los jóvenes y la estigmatización que les dedica la sociedad de hoy en día. El estudio expone las diferencias entre generaciones y pone en énfasis los apelativos con que los etiquetan y las incertezas a las que se enfrentan.

Aquí et deixem el vídeo de l’espai “Els joves davant el mirall”:


alex-mitats-tv3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *