L’Hotel-Escola de Sant Pol participa al Young Hoteliers Summit de Lausanne
11 Març, 2016
Alumni: STEPHANIE QUIJANO (Diplomatura Turismo, 2003-04)
18 Març, 2016
Mostrar tots

Un alumne de l’hotel-Escola de Sant Pol, en l’equip guanyador del Challenge del Young Hoteliers Summit de la Ècole Hôtelière de Lusanne

 

L’esdeveniment reuneix a les millors universitats hoteleres del món

La participació de l’Hotel-Escola al Young Hoteliers Summit de Lausanne (Suïssa) ha estat tot un èxit, ja que un dels alumnes que representava al centre, Marc Lluís, ha format part de l’equip guanyador del desafiament presentat durant les jornades. Marc, juntament amb Carles Nogués, tots dos estudiants del quart curs del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística, eren els dos representants de Sant Pol. Concretament, l’esdeveniment va organitzar un “challenge” que impulsava als joves a treballar en equips de 10 persones per presentar una proposta sobre com aconseguir que un graduat arribi a ser director general d’un hotel de la cadena Four Seasons & Resorts en només 9 anys.

La proposta guanyadora de l’equip de Marc es basava en aconseguir reduïr la mitjana de 13 anys des de que un  professional es gradua fins que arriba a ser director general per arribar a l’objectiu dels 9 anys. I el van assolir: inspirant-se en la proposta actual de “work experience” de Four Seasons, els joves van introduir canvis disruptius en la forma de entendre l’estratègia i el lideratge.

“L’experiència ha sigut excepcional, sobretot perquè he pogut conèixer diferents tipus de lideratge”, apunta Marc. El nostre alumne ha destacat a més l’oportunitat de conèixer de prop als líders del sector i de poder treballar amb companys d’escoles internacionals com Hotel School The Hague, The Norwegian School Hotel Management, Cornell, Swiss Hotel Management, University of West London, entre unes altres.

L’equip guanyador estava format per Brenda Pais (Ryerson University), Erlend Birkeland (Norwegian School of Hotel Management), Gerald Murati (University of West London), Hannes Schild (SSTH), Katrin Markolf (Hotelfachschule Heidelberg), Kristen Haff (IPFW), Magali Vincent (ITHQ), Marc Lluis Benaiges (EUHT StPOL), Sander Mohr (Hotel School The Hague) i Sarah Murdoch (Cornell University).

El Young Hoteliers Summit és una trobada internacional de networking entre les principals escoles d’hosteleria del món que té lloc en l’École Hôtelière de Lausanne. Un dels objectius d’aquest esdeveniment únic és apropar l’hoteleria professional als estudiants i a les institucions educatives. Més de 80 delegats van participar en aquesta setena edició que, un any més, va servir de reivindicació del model learning by doing, que representa l’essència de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar. En aquesta edició, la primera en la que participa una escola espanyola, l’equip organitzador, format exclusivament per alumnes de l’École Hôtelière de Lausanne, que va decidir convidar en exclusiva al Hotel-Escola de Sant Pol com a únic representant nacional.

 

El equipo ganador durante la presentación del Challenge

El equipo ganador durante la presentación del Challenge

Equipo ganador del Young Hoteliers Summit 2016

Equipo ganador del Young Hoteliers Summit 2016, en el que forma parte Marc Lluís, alumno del Hotel-Escuela de Sant Pol de Mar

Todos los participantes del Young Hoteliers Summit 2016

Todos los participantes del Young Hoteliers Summit 2016

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *