Berta Vilardell, ex-alumna de EUHT StPOL al programa de Direcció Hotelera de la promoció 1997-2000 actualment és Co-Fundadora / Directora Comercial & Màrqueting en TuRevenue.com, empresa que proporciona serveis integrals de comercialització hotelera, especialistes en distribució online i màrqueting Hoteler. A més dels estudis a l’EUHT StPOL va continuar formant-se a ESADE, amb el Programa Tourism & Leisure (2000-2001) i posteriorment va cursar el Postgrau en Màrqueting Estratègic – ESIC (2012).

El seu recorregut professional és extens, essent Directora d’Operacions en Sidorme Hotels (2006-2009), Directora Comercial & Màrqueting en Sidorme Hotels (2009-2012) i Directora Comercial & Màrqueting en Serhs Hotels ( 2012-2014).

Si retrocedíssim en el temps, Per què vas escollir l’EUHT StPOL?

Vaig escollir  EUHT StPOL perquè buscava estudiar alguna cosa relacionada amb la direcció d’establiments turístics però que no només fos teòric. Vaig veure diverses escoles i no vaig tenir cap dubte que St Pol cobria totes les meves necessitats, tenia tant la part teòrica com la part pràctica en tractar-se d’un hotel. Això em donava una sortida més fàcil al món laboral, ja que em donava un rodatge previ amb les pràctiques que oferia l’escola.

– Quins records tens d’EUHT StPOL?

La veritat que tots els records són molt bons. Recordo amb afecte tant als professors per haver-me ensenyat les bases de la hoteleria i hostaleria a través de la teoria i la pràctica i gràcies a la seva experiència al sector com a records de tots els meus companys que durant 3 anys vam estar dia a dia creixent personal i professionalmentcompartint moments molt bons.

– A la teva carrera professional, què creus que t’ha aportat estudiar a l’EUHT StPOL?

M’ha aportat les bases de la hoteleria, tant  de la part més teòrica com la part més pràctica entenent que per arribar fins a on un desitja, s’ha de ser constant i pacient.

– Creus que haver estudiat a l’EUHT StPOL t’ha aportat un avantatges respecte a altres professionals?

Indubtablement. Especialment recordo els inicis, on en el meu primer treball no anava amb tanta “por” com vaig veure que tenien altres companys de professió, ja que ja coneixia què era treballar en un hotel.

– Recomanaries estudiar a EUHT StPOL? Per què?

Sempre que puc recomano estudiar en St Pol, com ja he comentat, al meu cas va ser una experiència molt bona, uns anys importants en el meu creixement professional, on va començar tot.

– Podries explicar-nos breument les teves perspectives o plans de futur?

Seguir amb el meu projecte personal Turevenue.com especialitzant-nos en apartaments turístics i petites cadenes d’hotels. Acabem de començar pel que el recorregut és llarg encara, però amb il·lusió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *