Henry Neumann, ex-alumne d’EUHT StPOL del programa de Màster en Direcció Hotelera de la promoció 2003-2004 actualment és Gerent General del Condado Palm Inn. Hotel de 151 habitacions ubicat a la zona turística principal de San Juan (Puerto Rico)

Anteriorment va ser Assistent del Gerent General del Courtyard by Marriott Isla Verde Beach Resort, i Ajudant Principal del Director de Turisme de Puerto Rico.

– Si féssim un viatge al temps, ¿Per què vas escollir EUHT StPOL?

Em va interessar que no només fos una escola. Sant Pol et dóna la oportunitat d’estudiar i posar en pràctica la teoria a través del seu hotel.

– ¿Quins records tens d’EUHT StPOL?

El detall dels estudis, una excel·lent preparació. La bellesa i la sencillesa de Sant Pol i la seva gent.

– A la teva carrera professional, ¿què creus que t’ha aportat estudiar a EUHT StPOL?

Els estudis a Sant Pol van ser la base per la meva carrera dins de la indústria del turisme. Abans de començar els meus estudis a EUHT StPOL no sabía gaire sobre la indústria. El temps que vaig passar a Espanya vaig aprendre a pendre les situacions amb calma i al seu temps. Actuar sense pressa i pensar detenidament abans d’actuar.

– ¿Creus que haver estudiat a EUHT StPOL t’ha aportat una avantatge respecte a altres professionals?

Definitivament. Des de que vaig acabar els meus estudis i vaig començar a treballar, ràpidament vaig notar que estava més preparat i llest per aportar que els meus companys.

– ¿Recomanaries estudiar a EUHT StPOL? ¿Per què?

Segur que sí. Barcelona i Sant Pol són llocs especials. L’escola i la facultat són de primera.

-¿Podríes explicar-nos breument les teves perspectives o plans de futur?

Continuar creixent dins la indústria. Ara tinc el mando d’un hotel, en el futur m’agradaria tenir varis hotels o ser-ne propietari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *