Manuel Martínez es va graduar en Direcció Hotelera a l’EUHT StPOL el 2010, obtenint el Premi Extraordinari de la Promoció. Va realitzar pràctiques a la cadena hotelera Barceló Hotels & Resorts i posteriorment es va incorporar a Riu Hotels & Resorts, inicialment a Gran Canària i després al Marroc, a l’Hotel Riu Tikida Palmeraie**** de Marrakech, on, després de més d’any i mig com a sotsdirector, el passat mes de setembre de 2012 va ser nomenat director de l’hotel.

 

 

Les seves funcions principals com a director de l’Hotel passen per la gestió econòmica, la gestió de personal i la relació amb els propietaris, entres les moltes funcions de gestió global. Destaca de les qualitats d’un director d’hotel, la capacitat d’adaptar-se a diferents entorns, la gestió d’equips, la disciplina i la flexibilitat. Capacitats que, segons confessa, va desenvolupar en profunditat en el seu pas per EUHT StPOL. Precisament destaca l’estreta relació de l’escola amb la cadena Riu Hotels & Resort, on treballen molts dels seus ex alumnes.

 

 

 

Manuel sempre va tenir clara la seva vocació hotelera, especialment donada la seva condició de ser mig espanyol mig alemany i de parlar diferents idiomes. Tampoc va dubtar a l’hora d’escollir la seva formació, ja que EUHT StPOL era l’única escola que li oferia una formació teòrica molt lligada a la pràctica. Aquesta metodologia li va facilitar que la seva inserció al món laboral anés menys dura, ja que ja estava habituat a un ritme de treball molt alt.

 

 

 

Dels seus anys en EUHT StPOL es porta sobretot amistats, però també el contacte, encara actiu, amb alguns professors i anima als alumnes que ara comencen al fet que aprofitin al màxim el coneixement dels professors i que aprenguin de les experiències dels altres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *