Entrevista Alumni: STEPHANIE QUIJANO (Diplomatura Turisme, 2003-04)

Ciutat i país d’orígen:
Ciutat de Panamà, Panamà

Ciutat i país de treball actual:
Barcelona, Espanya.

Empresa/Càrrec actual:
Cap Operatiu de l’estadi de Futbol Club Barcelona per SERHS FOOD.

Breu descripció de tasques:

La meva feina com a Cap Operatiu és realitzar les previsions de venda, el control de cost de la materia primera i gestionar els recursos humans, a més de la planificació de la operativa de restauració pels partits, planificació d’esdeveniments del Futbol Club Barcelona (com Referèndums, Fan Zone, esdeveniments especials, etc.) Una de les meves responsabilitats és la gestió del menjar per més de 35 mil persones.

Per què vas decidir estudiar en aquest àmbit?
Vaig decidir estudiar això perquè sempre m’ha agradat tot el que està relacionat amb la gastronomia i el turisme.

Per què vas escollir l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar?
Vaig escollir Sant Pol de Mar per una recomanació que li va fer al meu pare un conegut seu ja que la seva filla havia estudiat a Sant Pol. M’ho van comentar, vaig buscar informació i em va agradar.

Com t’ha ajudat haver estudiat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar a la teva carrera professional?
L’escola de Sant Pol de Mar és molt reconeguda tant a nivell internacional com nacional, a més de tenir un règim de pràctiques estricte, les persones saben que surts molt ben preparat pel món real de la nostra professió.

En quina mesura t’ha servit el networking adquirit a Sant Pol?
En el meu cas més que networking amb altres companys, m’ha servit més el networking de la marca Sant Pol.

Quins records tens de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar?
El meu record més especial és quan el professor Josep Sala em va sel·leccionar per competir al concurs de cocteleria de Lleida, al final em vaig acabar endunt el premi de la innovació, però el que recordo amb més carinyovan ser totes les hores prèvies de preparació que em va donar. És un gran professor i fa uns boníssims steak tartar.

Quins consells donaries a les futures generacions del alumnes de Sant Pol i als que han decidit estudiar aquesta carrera al sector?
El meu consell és que aprofitin la oportunitat d’aprendre de grandíssims professionals i que els anys que estudïin els visquin intensament treient el màxim benefici d’aquesta experiència.

Stephanie Quijano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *