Sven Bosch es va graduar en Gestió Hotelera l’any 1992 a l’EUHT StPOL, va treballar com maître al Gran Hotel Havana i a l’Hotel Juan Carlos I, i actualment és el propietari de la cerveseria especialitzada The Drunk Monk de Mataró.

 

The Drunk Monk ha estat recentment guardonada pel més conegut fòrum qualificador de cerveses de tot el món, Ratebeer amb el premi Gold Medal Best Beer Bars in The World 2012, que compta amb més de 500 referències diferents de cerveses de tot el món. La labor de Sven en The Drunk Monk és molt semblant a la del sommelier, ja que clients de diferents parts del món venen especialment a la seva cerveseria per degustar les seves cerveses que van dels 5€ fins als 100€.

 

 

Sven opina que la professionalitat en aquest sector és molt important i anima al fet que els alumnes d’EUHT StPOL aprofitin al màxim la seva experiència a l’Hotel-Escola, ja que la decisió de triomfar o no l’han de prendre ells. La professió que han escollit és la més enriquidora i divertida del món, encara que també és molt dura, ja que no és fàcil obrir-se camí en ella. Però aquestes hores de dedicació i aquestes llargues jornades laborals s’obliden quan veus el grau de satisfacció dels clients.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *