Visita a l’hotel Hesperia Tower Barcelona
8 Maig, 2012
Jornada de Portes Obertes
1 Juny, 2012
Mostrar tots

Antonio Catalán rep la Placa EUHTStPOL al Lideratge Turístic 2012

El passat dimecres 9 de maig va tenir lloc la Jornada de Lideratge i Formació, un esdeveniment anual organitzat pels nostres alumnes de 4t curs del grau en Gestió Hotelera i Turística.

 
A l’acte ha assistit els alcaldes de Sant Pol, Canet i Santa Susanna, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Maresme, professors del centre, professionals i empresaris turístics de la zona.

 
Un acte presidit pel President del Consell de Direcció de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, Sr. Ramón Serra; juntament amb la Sra. Carme Rubió Soto, subdirectora general de Programació Turística de la Generalitat de Catalunya, i el Vicerector  de la Universitat de Girona, Dr. Joaquim Majò que ostentava la representació de la rectora.

 
En l’edició d’enguany, s’ha fet entrega de la Placa EUHT StPOL al Lideratge Turístic 2012 al Sr. Antonio Catalán, President d’AC Hotels i fundador de NH Hoteles. Els alumnes han valorat el perfil humà i professional que transmeten els seus valors, que configuren un model de lideratge per ells.

 
L’esperit emprenedor i sentit de la innovació fonamentats en el treball en equip, han sigut les competències professionals que els estudiants han considerat modèliques i dignes de la Placa EUHT StPOL al Lideratge Turístic.

 
El guardonat per la seva part, ha remarcat als nostres alumnes que han fet la millor tria escollint aquesta escola, aquest sector i aquesta professió. I que, malgrat la crisis, la hoteleria té unes perspectives brillants i que aquest es un sector absolutament privilegiat. En acabar ha encoratjat als alumnes d’últim curs a sortir de Catalunya i d’Espanya per enriquir-se professionalment.

 
En edicions anteriors han rebut aquest guardó el President de Globalia, Sr. Juan José Hidalgo (2008), el President de Relais Chateaux, Sr. Jaume Tàpia (2009), professor i consultor turístic, Sr. Miguel Angel Campo Seoane (2010), i el President de la CEHAT, Sr Joan Molas (2011).

 
Mª José Báez i Mariana Llort, alumnes de 4t curs del grau en Gestió Hotelera i Turística, han presentat el seu treball d’investigació realitzat durant aquest curs acadèmic: “Indicadors d’internacionalització de les cadenes hoteleres”.

 
Durant l’acte el Vicerector Dr. Joaquim Majò ha fet   entrega del Diploma Premi Extraordinari de la Diplomatura de Turisme del curs 2010 – 2011, al millor expedient acadèmic en la persona de l’alumna Skrollan Hilker.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *