Entre els mesos de maig i juliol, EUHT StPOL acollirà un total de 5 grups d’estudiants titulats en diferents especialitats

Ja és estiu i, a l’EUHT StPOL, és moment de rebre a nous estudiants apassionats del món de la gastronomia i la restauració. Tots ells, procedents de diferents països, passaran dues setmanes a l’Hotel-Escola amb l’objectiu de conèixer la nostra cultura, aprendre coses noves i viure una autèntica #stpolexperience

Entre els mesos de maig i juliol, l’EUHT StPOL acollirà un total de 5 grups d’estudiants titulats en especialitats diferents (Turisme, Hoteleria, Administració i Direcció d’Empreses o Gastronomia). Durant el Curs d’Estiu, s’impartiran les 6 matèries següents: sommelieria, esdeveniments, gestió de destins, sistemes de distribució, cultura gastronòmica i cuina molecular.

A més a més, les temàtiques seran complementades amb visites professionals a llocs emblemàtics com el Mercat de la Boqueria, el museu Jamón Experience, la bodega orgànica Alta Alella – on podran tastar el típic cava català – i, com a novetat, una visita a Operasamfaina; una proposta que combina gastronomia i art.

Un cop finalitzat el Curs d’Estiu, els alumnes obtindran una titulació oficial que podran convalidar per matèries i crèdits universitaris als centres educatius del seu país d’origen.

DESTAQUEM

Ana Belén Charry, finalista de MasterChef Colombia 2016, ha sigut alumna d’un dels Cursos d’Estiu d’aquesta 3ª Edició. L’EUHT StPOL ha tingut la oportunitat d’entrevistar-la. Així ha viscut la seva #stpolexperience la xef colombiana:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *