Començar una nova etapa educativa va associat en moltes ocasions a la decisió d’on viure durant aquest període de temps. Llogar un pis compartit o optar per una residència d’estudiants són dues de les opcions a tenir en compte quan has d’estudiar a quilòmetres de distància del teu domicili habitual. Viure en una residència d’estudiants té múltiples avantatges, i encara més si es tracta d’un hotel de tres estrelles amb vistes al mar. En vols saber més? Segueix llegint!

A l’hora d’escollir què estudiar, el lloc on viure és un factor que pot acabar determinant la teva elecció. Poder comptar amb l’opció d’una residència d’estudiants en el mateix campus en què es troba la universitat ofereix múltiples avantatges als estudiants que opten per aquesta modalitat; i més encara si es tracta d’un hotel. Si encara tens dubtes sobre aquest assumpte, et llistem 10 avantatges de viure en una residència universitària. Pren nota!

1. Proximitat

Les residències d’estudiants solen trobar-se a prop de la universitat o escola universitària, fet que et permet estalviar temps i guanyar comoditat. De fet, la residència de l’EUHT StPOL es troba a les mateixes instal·lacions de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar. Més a prop impossible!

2. Comoditat

Viure en una residència d’estudiants et permet comptar amb serveis addicionals per tal que no hagis de preocupar-te de les tasques domèstiques. A més de la neteja setmanal de l’habitació, a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar tindràs els àpats inclosos, servei de bugaderia per als uniformes que usaràs durant els estudis i accés a la xarxa wifi.

3. Concentració

Els serveis addicionals que t’ofereix una residència d’estudiants faciliten que puguis centrar-te en temes acadèmics, especialment durant el primer any de carrera, moment en què més notaràs el canvi d’etapa educativa.

4. Internacionalitat

Escullis habitació individual o compartida, viure a la residència et permetrà conèixer companys de diferents països que estudien algun dels programes acadèmics que ofereix l’EUHT StPOL. Així ampliaràs la teva xarxa d’amistats amb qui podràs compartir vivències i experiències.

5. Familiaritat

El personal de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar t’atendrà durant la teva estada a la residència. Un tracte proper i personalitzat que farà que es converteixen en la teva família durant els estudis.

6. Despeses no addicionals

A la residencia universitària no hauràs de pagar factures de llum ni d’aigua, ni tampoc preocupar-te per fer la compra cada setmana. A més, no tindràs cap despesa en transport per arribar fins a l’escola universitària ja que l’edifici de la residencia és adjacent. Per tant, tindràs menys sorpreses financeres.

7. Immersió 100% en el sector hospitality

Residir en un hotel en ple funcionament et permetrà tenir una visió més completa de tot allò relacionat amb l’hoteleria, la gastronomia i la restauració. Un aspecte que et serà molt útil per a completar els coneixements adquirits a l’EUHT StPOL.

8. Seguretat

Els horaris d’accés a la residència i el fet de comptar amb personal de recepció de l’hotel les 24 hores del dia juguen a favor de la seguretat i tranquil·litat tant dels estudiants com de les famílies.

9. Entorn privilegiat

La residència de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar està situada davant del mar Mediterrani. Obrir la finestra i veure el mar i les postes de sol… no té preu!

10. Vida social i cultural

Residir durant un període de temps a Sant Pol de Mar et permetrà conèixer no només els costums i tradicions de la zona, sinó també descobrir llocs d’interès cultural i turístic. No dubtis a agafar el tren per anar fins a Barcelona, recórrer les platges de la costa del Maresme o escapar-te a les vinyes i bodegues més properes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *