És un plaer informar-vos de la posada en marxa del XXVIII Concurs de Cuina Jove de Catalunya, que tindrà lloc el proper Dimecres 30 d’Abril  de 2014 a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol.

Dins de la Jornada Universitària de Gastronomia es realitza aquest concurs, en el que es fa entrega del títol al Millor Cuiner Jove de Catalunya. És un dels concursos culinaris més antics d’Espanya, en el que el xef convidat és el president del jurat.
La temàtica canvia cada any i en l’edició de 2014 és sobre “la cuina del vinagre”. En el concurs participen estudiants i professionals menors de 25 anys i residents a Catalunya, reconeguda com una de les regions gastronòmiques més importants del món.
A cada edició, es convida a un xef reconegut. Aquest any el xef convidat és Paco Pérez, Cap de cuina del “Restaurant Miramar” de Llançà (2 estrelles Michelin), i responsable dels restaurants “Enoteca” de Barcelona (2 estrelles Michelin) i “5 by Paco Pérez” a Berlín.
A part del Premi Absolut, s’atorguen les següents mencions especials: Premi a la Destresa i Millor Tècnica d’Elaboració, Premi a la Imaginació i Creativitat, Premi a la Millor Presentació i Premi a la Millor aplicació de la Temàtica del Concurs.
Per a participar al concurs és necessari enviar abans del día Divendres 04 d’Abril de 2014 la següent informació a ramon.arnalot@santpol.edu.es

– Dades Personals (nom, cognoms, lloc de naixement)

– Dades professionals (lloc de feina i posició en cas de professionals, o nom de l’escola on s’estudia)

– Dades de contacte (telèfon i email de contacte)

– Recepta (junt amb els ingredients del plat, escandall en format Excel i fotografia).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *