Ja han arrencat les classes de tots els programes de l’Hotel-Escola amb alumnes de més de 28 nacionalitats

El Curs 2017-18 ja està en marxa. Fa pocs dies donàvem la benvinguda als alumnes de la XIX edició del Grau Universitari en Gestió Hotelera i Turística i als de la XXVI edició del Tècnic en Gastronomia i Restauració (Cicle Mitjà de Doble Titulació).

Avui s’han iniciat les classes dels tres Màsters que oferim: la XXI edició del Master in Hospitality Management, la XX edició del Màster en Artes Culinarias y Dirección de Cocina i la II edició del Master in Culinary Arts and Kitchen Management.

Així doncs, les nostres aules estan preparades per formar als nous professionals del sector de la Direcció Hotelera, la Gastronomia i la Restauració. Tots ells, vénen amb les piles carregades i amb moltes ganes d’aprendre fent en un Hotel-Escola de referència.

En total, el Curs 2017-18 reuneix a més de 100 estudiants de més de 28 nacionalitats, superant la internacionalitat de l’any passat. Hem rebut estudiants de Zimbabwe, Holanda, Itàlia, Vietnam, Sèrbia, Estats Units, Taiwan o Corea del Sud, entre d’altres.

En nom de l’Escola i, en especial, del claustre de professors volem donar-vos la benvinguda a tots. Us animem a gaudir d’aquesta nova etapa que acaba de començar i a aprendre al màxim i absorbir tot allò que pugueu. L’èxit del vostre futur professional comença avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *