Falta només una setmana pel Nadal, dates que tot el món viu amb molta il·lusió i és moment de felicitacions.

Aquest any la gran responsabilitat de felicitar el Nadal ha estat assumit amb orgull i empenta pels alumnes de 4t curs de Grau universitari en Gestió Hotelera i turística, realitzant dos nadales, “Vip Room Service” y “El festival”. Els projectes han estat realitzats amb la col·laboració de tots els alumnes del Hotel-Escola. Han el·laborat aquesta particular felicitació nadalenca que pots veure seguidament.

Es tracta d’un exercici acadèmic de l’assignatura de “Comuniació i relacions públiques” impartida pel Sr. Antoni Sellas (Professor i investigador de la UdG especialitzat en la investigació en comunicació, tecnología i mitjans) on els alumnes aprenen com realitzar el guió, la producció, la realització i la post producció d’una peça audiovisual.

Un cop realitzat el projecte, hem parlat amb en Pau Garrigolas, alumne del grup de 4t del Grau universitari, i transmet que mitjançant la Nadala “hem aprés a organitzar un equip, a coordinar recursos, i a tirar endavant resolent problemes d’última hora. A més a més d’aconsensuar i arribar a un acord amb el equip de treball“, factor que ja dominen al realitzar a l’EUHT StPOL pràctiques professional amb alumnes d’altres cursos durant el període lectiu. Cal afegir, “Ha estat una activitat on hem posat en pràctica els coneixements adquirits en l’assignatura, que es realment el que ens quedarà en el record amb el pas del temps d’aquesta disciplina, definitivament el aprendre fent.”

Et convidem a que compateixis aquestes felicitacions amb la teva familia i amics en les xarxes socials sota el Hashtag #NadalaEUHTStPOL, ja sigui en Instagram, Facebook o Twitter. Et desitjem unes bones festes i una molta bona entrada d’any 2015

“Vip Room Service”

 

“El Festival”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *