Amb l’objectiu de posar el focus en la satisfacció de l’usuari, CBRE – la primera companyia a nivell internacional de consultoria i serveis immobiliaris – ha sumat esforços amb l’EUHT StPOL per organitzar les primeres Jornades de Formació sobre Hospitality adreçades a property management, una iniciativa pionera que vol donar resposta als canvis i evolucions del mercat.

Durant tres dies l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL), Barcelona, ha estat la seu de les primeres Jornades de Formació sobre Hospitality impulsades per CBRE Espanya i Portugal i en què han participat responsables de gerència d’edificis d’oficines de Barcelona, Madrid, Bilbao i Lisboa.

“A CBRE apostem per un canvi de filosofia en el sector del property management per posar el focus en la satisfacció de l’ocupant, oferint un servei de cinc estrelles mitjançant la implementació dels conceptes de hospitality en la gestió d’edificis”, ha assenyalat Monica Pinto, directora de Marketing de CBRE Property Management Plataforma Iberica.

És per aquest motiu que han optat per aliar-se amb l’EUHT StPOL, un centre universitari amb més de 50 anys de trajectòria especialitzat en la formació de càrrecs directius del sector hospitality i reconegut al 2019 com la 19a millor universitat del món en hoteleria i turisme, segons el rànquing internacional d’universitats QS.

“Estem molt satisfets d’haver desenvolupat aquesta iniciativa, pionera en l’àmbit del hospitality, que creiem que és la primera fita d’una nova especialització professional amb un futur molt prometedor”, ha declarat Lluís Serra, director general de l’EUHT StPOL.

Aquesta iniciativa és el punt de partida d’un procés de retroalimentació entre ambdues institucions que permetrà, entre d’altres, que CBRE sigui també destí professional de l’alumnat de l’EUIHT StPOL especialitzat en hospitality.

Dues empreses líders en el seu sector

CBRE és la primera companyia a nivell internacional de consultoria i serveis immobiliaris, amb més de 80.000 professionals en 450 oficines de 111 països, entre ells Espanya, on estan presents des de l’any 1973. Des de CBRE Property Management es gestionen de forma estratègica i proactiva els actius immobiliaris dels segments d’oficines, retail i industrial i logística, amb l’objectiu de generar valor per a ocupants i propietaris, sempre a partir dels més alts estàndards de qualitat i de l’aposta per la innovació.

Per aquesta primera acció formativa sobre hospitality, CBRE ha escollit com a partner l’EUHT StPOL, un model d’Hotel-Escola universitari pioner a Europa amb una metodologia d’aprenentatge teòrico-pràctica i amb un alumnat procedent de més de 30 nacionalitats diferents, que dota el centre d’un fort caràcter internacional. En l’àmbit del hospitality, l’EUHT StPOL compta amb una oferta formativa integrada per estudis universitaris i màsters.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *