Estem de celebració, aquest any, l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar celebra el seu 50è aniversari. Aquest dimecres, 27 d’Abril de 2016, s’ha organitzat el primer acte que forma part de la celebració: un dinar de l’època dels ’60 a un preu de 250 pessetes, junt amb una exhibició de cotxes clàssics i una exposició de retalls de premsa i fotografies històriques.

Més de cinquanta persones han participat a la celebració, que ha tingut lloc a les pròpies instal·lacions de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (Hotel Gran Sol) i ha comptat amb la organització dels alumnes del centre. El menú estava format per plats tradicionals i populars catalans, que s’han servit “a l’anglesa”, un tipus de servei a taula molt popular als anys ’60 que requereix l’entrenament i destressa pròpis d’una escola d’hoteleria.

A més del dinar, i un aperitiu amb vermut previ, s’ha organitzat una exhibició de cotxes clàssics de l’època amb la col·laboració de l’associació Clàssic Motor Club del Bages, així com una exposició de retalls de premsa i fotografies de l’època que contextualitzaven la història del centre.
Dinar temàtic anys '60 - 50è aniversari de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar

El primer pas a un any de celebracions

Aquest dinar serveix de preludi de la resta d’actes que l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar està organitzant per commemorar el 50è aniversari. Entre aquestes activitat hi destaca l’organització de la final del European Young Chef Award, como part del programa Catalonian European Region of Gastronomy, amb un jurat presidit per Joan Roca i Carme Ruscalleda, que buscaràn els millors cuiners joves del món. A més, durant el mes d’octubre es prepararà un menú especial a càrrec Joan Roca, Albert Adrià, Ramon Freixa, Xavier Pellicer i Miquel Aldana (els tres últims exalumnes del centre).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *